owene Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Eu ma anunt cu cortul, de vineri dupa-amiaza. Nu cred ca o sa particip la ture, fiindca la ocazii din astea prefer sa "pierd semnalul" si sa stau sa povestesc la o bere. Sunt nevoit sa renunt la participare, sambata trebuie sa particip la un botez, n-am de ales. S-aveti vreme buna si sa va distrati bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 30, 2014 Autor Share Postat Mai 30, 2014 Anul trecut nuntă, anul ăsta botez. Băi, la anul sper să nu ne anunți că ești martor la vreun divorț. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Am auzit ca si la divorturi se lasa cu chefuri de bucurie sincera ;-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 31, 2014 Autor Share Postat Mai 31, 2014 Păi na, trebuie să recunoaștem că-s momente de fericire maximă pentru unii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 Este planificata si vreo parada? Mi s-ar parea interesanta ideea unei parade prin Brasov, ce ziceti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Mai 31, 2014 Autor Share Postat Mai 31, 2014 Nu vom face nici o paradă. Ne întâlnim să ne simțim bine și să depănăm poveștile de peste an. Cine va vrea va merge sâmbătă într-o excursie pentru vizitarea obiectiectivelor locale sau într-un mic raliu off-road. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Mai 31, 2014 Share Postat Mai 31, 2014 sambata trebuie sa particip la un botez, n-am de ales. Păi să-ţi trăiască finuţu' / finuţa. Sau ... urmaşul? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
owene Postat Iunie 1, 2014 Share Postat Iunie 1, 2014 Multam! nici-nici, e baietelul nasilor nostri, mult si l-au dorit si asteptat, pana la al lor ne-au cununat si ne-au botezat cei 2 fii, n-am de ales, cu nasu' nu te joci :-)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotoComuniste Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 pac trebe-n fîn, da' ca la furnici aşa, o hartă pînă la fânul cela. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 daca te uiti pe afis, gasesti si harta din Google Map si coordinate GPS ca sa iti faci traseul singur cum vrei acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 14, 2014 Autor Share Postat Iunie 14, 2014 (editat) Petrică și-a pregătit motocicleta și ne va aștepta cu lada plină de scul...asta, palincă. O parte din gașcă pleacă de pe 3 iulie (joia), pe la un prânz. Dacă mai vrea cineva să se alăture grupului, să dea de știre. Pana la intalnire, ne curatam atasele pentru nunta lui Iulian. Editat Iunie 12, 2014 de m72ihai Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Am fost si noi in "inspectie" la Zabala, asadar cateva poze dintr-o zona superba... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 22, 2014 Autor Share Postat Iunie 22, 2014 Trebuia sa va opriti si pe la pensiune, acolo cred ca era mai multa verdeata, fundalul nu ar fi fost asa noroios. Ati intrat mult pe drumuri neamenajate, credeti ca o drumetie pentru comuniste este pretabila? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 genial cufarul ala in atas ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 22, 2014 Autor Share Postat Iunie 22, 2014 Atasul ca atasul, dar ce spui de nr. de inamtriculare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
twingoo Postat Iunie 22, 2014 Share Postat Iunie 22, 2014 Trebuia sa va opriti si pe la pensiune, acolo cred ca era mai multa verdeata, fundalul nu ar fi fost asa noroios. Ati intrat mult pe drumuri neamenajate, credeti ca o drumetie pentru comuniste este pretabila? Noi am facut dreapta spre Castelul Mikes dupa care am mers 3-4 km pe un drum neasfaltat dar practicabil fara probleme pana pe platoul amenajat unde am facut pozele. Drumul continua, insa dupa bariera care se vede in spate, drumul devine, din punctul meu de vedere, impracticabil pentru alte motociclete decat cele hard-enduro. Pe harta vad ca este insemnat ca fiind drum comunal pana la intrarea in padure, iar din cate am auzit sunt sanse ca daca te tii de el sa ajungi in Vrancea. ATENTIE: Daca puteti, incercati sa evitati sa intrati in statiunea Covasna deoarece traficul este deviat pe o varianta ocolitoare "dureroasa" din cauza lucrarilor de modernizare din oras..."strazi" pline de gropi (a se citi "cratere/balti"), strzai pavate (a se citi "nu prea pavate") si o gramada de invarteli in jurul cozii lipsite de indicatoare... Asadar recomand calduros varianta ocolitoare Tg. Secuiesc-Zabala: scapati si de nebunia din Covasna dar si de asfaltul proaspat restrica...peticit dintre Covasna si E574 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 22, 2014 Autor Share Postat Iunie 22, 2014 Drumul spre castel este cumva paralel cu cel de la locul intrunirii, asa ca nu cred ca ati trecut si pe la Csipkes. Cat despre asfaltul Covasnei, nu mi-as face probleme, cat spui o gluma buna ai si intrat / iesit din statiune. Oricum, am vb cu primarul , pana la data intrunirii asfaltul ca in palma. Zilele viitoare urmeaza cateva poze cu traseul din oras pana la pensiune, asa ca mai aruncati cate un ochi pe forum. » Post actualizat in 22 Jun 2014 19:59Cat despre drumuri de iesit in Vrancea, trebuie sa fie cel putin unul, intre Zabala si Gresu/Lepsa, se afla Statia Meteo Lacauti, la 1777 m. O sa vad la fata locului ce posibilitati sunt de penetrare a naturii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Atasul ca atasul, dar ce spui de nr. de inamtriculare? hahahaha tare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 23, 2014 Autor Share Postat Iunie 23, 2014 (editat) Harta aproximativa. Editat Iunie 23, 2014 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TudorG Postat Iunie 23, 2014 Share Postat Iunie 23, 2014 Salut, Mai pleaca cineva cu viteze relativ mici din bucuresti sau imprejurimi? Eu "ma incing" repede ca am motorul alezat de curand si trebuie sa o iau incetisor si eventual cu cateva opriri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leo80 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 Salutare , ieri am fost pe teren sa fac cateva poze ,va recomad urmatoarea ruta : -inainte sa intrati in oras la primul indicator poza 1 tineti dreapta (se poate si stanga pe varianta dar NU recomand ptr. moto e praf de nu vezi 2 m daca trece vreo masina ) -pozele sunt in ordinea in care o sa dati de intersectii cu cateva repere -daca va rataciti intrebati ca punct de reper de Fabrica Pepsi si daca ajungeti acolo tineti numai drept inainte pana la Zabala -daca va pot ajuta ,dirija aveti nr meu 0743176168 -urmeaza si restul pozelor ma lasa numai 10 poze sa pun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ioneld Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 (editat) Poti baga mai multe foto ...dar doar in seturi de cate 10 foto maxim , dupa ce se incarca mai adaugi 10 si tot asa Editat Iunie 24, 2014 de ioneld Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Leo80 Postat Iunie 24, 2014 Share Postat Iunie 24, 2014 (editat) Partea a 2-a » Post actualizat in 24 Jun 2014 05:53 Ptr. cei care vin din Tg. Secuiesc dupa ce intra in Zabala la cca. 300m fac stanga ,drept inainte pana la sala de sport de acolo dreapta si drept inainte cca.1.5 km(ultimele 4 poze) Sper ca va ajuta informatile Sa aveti drum bun si asfalt uscat » Post actualizat in 24 Jun 2014 05:57Poti baga mai multe foto ...dar doar in seturi de cate 10 foto maxim , dupa ce se incarca mai adaugi 10 si tot asa Mersi de pont ,acu ramane asa sau poate cineva cupleaza pozele Editat Iunie 24, 2014 de Leo80 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Iunie 26, 2014 Autor Share Postat Iunie 26, 2014 (editat) Levi, mulțumesc pentru fotografii. Întrebare pentru prietenii participanți: Bergenbier sau Ciuc? Editat Iunie 26, 2014 de mihai_prd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Estremadura Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 ciucas Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate