OLY Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 am si eu nevoie de un carburator bun de ij sa'l pun pe 56'le meu ........la un pret omenesc .ca unul nou e cam sus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mah Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 am unul aproape nou la 800 mii daca te intereseaza da mi un pm 0749891972 florin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2006 up altceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 ala e pretz de carburator nou la gaspar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 Lasa mai! ca mere ala pe care il ai foarte bineee s-ar putea sa il recuperez si io pe al meu, e acelas model...si ti-l dau tie.... nu ai vazut are clapeta BAFTA!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OLY Postat Decembrie 1, 2006 Autor Share Postat Decembrie 1, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZIDU' Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 depinde ce consum scoate cu ala vechi, ce avea el original avea cuiul mucificat cu patentul si asta numnai la prima vedere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate