Mihai15 Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Salutare, de inceput de sezon, prin martie vreau sa fac o plimbare de o zi in care sa cuprind cat mai multe locuri frumoase si un traseu placut de condus( curbe/serpentine) si de asta va cer ajutorul, ma gandeam sa plec pe autostrada buc-ploiesti . dupa sa continui pe dn1 si sa ma opresc la barajul paltinul, iar la intoarcere sa ma opresc si undeva la padurea snagov mai retras daca se poate, De asemenea tre sa ma opresc si undeva sa mananc, acesta fiind inca un motiv pentru topic, unde a.ti fost si voi si imi recomandati sa ma opresc? Astept orice opimie legata de traseu sau chiar si cu alte idei de traseu:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Z3US Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Salutare, de inceput de sezon, prin martie vreau sa fac o plimbare de o zi in care sa cuprind cat mai multe locuri frumoase si un traseu placut de condus( curbe/serpentine) si de asta va cer ajutorul, ma gandeam sa plec pe autostrada buc-ploiesti . dupa sa continui pe dn1 si sa ma opresc la barajul paltinul, iar la intoarcere sa ma opresc si undeva la padurea snagov mai retras daca se poate, De asemenea tre sa ma opresc si undeva sa mananc, acesta fiind inca un motiv pentru topic, unde a.ti fost si voi si imi recomandati sa ma opresc? Astept orice opimie legata de traseu sau chiar si cu alte idei de traseu:) =)) iti planifici excursiile de o zi cu o luna inainte? ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mihai15 Postat Februarie 6, 2014 Autor Share Postat Februarie 6, 2014 Daca afara e zapada si motoru sufera o schimbare totala care se termina in martie, ce sa fac?)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 (editat) o schimbare totala care se termina in martie, ce sa fac? )))) zici tu acum, sa ne spui in martie cum stai.... vezi pe google maps, mai urci putin de Paltinu, e drumul 101s si ajungi la Comarnic (era un topic pe la imagini din calatoriile pe 2 roti in zona valea doftanei), . Apoi poti merge spre Sinaia si la intrare o cotesti pe 71 (spre moroieni, pucioasa, targoviste) sa ma opresc si undeva la padurea snagov mai retras daca se poate padurea snagov o poti atinge intr-o dupa-amiaza/dimineata/pauza de masa... nu as include-o intr-un "traseu" Editat Februarie 6, 2014 de warlock Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BlackSeraph Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 Moșule, băgam mare. Si pe mine ma ard palmele și tot DS 650 am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 (editat) Salut. Cred ca ma bag si eu. Ar mai merge cel cu Cheia, Brasov, Sinaia, apoi luat pe Fieni, Targoviste. Suficient de virajat...peisaje ok si suficiente locuri de luat masa... Acum, vremea sa tina cu noi...ca tare ma mai mananca palmele de o plimbarica. Editat Februarie 6, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Februarie 6, 2014 Share Postat Februarie 6, 2014 eu zic sa nu mai asteptati si haideti weekendu asta la "bike on ice" daca tot vorbiti de "inceput de sezon".. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 daca veniti prin PH, poate va insotesc si eu! Daca mergeti la Paltinu, din campina, este un traseu frumos pe Sotrile, care duce spre barajul paltinu! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Februarie 10, 2014 Share Postat Februarie 10, 2014 (editat) Pentru padurea Snagov este un traseu frumos pentru o dupa-amiaza de weekend. In mare... DN1-Snagov-Gruiu-Caldarusani-Moara Vlasiei-Balotesti. Editat Februarie 10, 2014 de Phoenix_Harley Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate