cro10boss Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 Eu am 28 de mi km,ulei si toate reviziile facut la timp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babalau Postat Februarie 8, 2014 Share Postat Februarie 8, 2014 depinde de cit de "Meserash" esti ( 50- ............ km) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adrian_mirea Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Sa zicem presupunand o uzura "normala" ( motor ingrijit, cu uleiul schimbat la timp, nefortat in linia rosie, etc ). Si eu as fi curios cam cat "tine" un 125cmc 4 timpi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 (editat) De regula un motor de 2 timpi are o medie de 10000km de functionare la parametri optimi dupa care se considera inceputu uzurilor. Asta daca totul este indeplinit conform specificatiilor,ulei de amestec corect/dozajul corect...etc Motorul in 4 timpi poate tine si 100000km daca este intretinut,depinde de modul de exploatare,si materialele folosite la constructie in acel motor,aliaje bune,solutii antifrecare,gen nicasil,capacitatea de disipare a calduri..etc Editat Februarie 9, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 Un 125cc va avea de muncit în general în partea superioară a plajei de turaţii şi putere, e cam ca diferenţa între o maşină de firmă unde şoferul mârlan nu prea ţine cont de uzuri şi consum şi maşina familiei cu care merge atent ca să nu strice ceva şi să nu consume prea mult. Pentru că viteza maximă la 125cc e destul de mică există tendinţa de a merge la drum lung "în blană" şi acolo răcirea poate deveni insuficientă şi uzura uleiului mai rapidă. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cro10boss Postat Februarie 9, 2014 Autor Share Postat Februarie 9, 2014 Mersi frumos tng Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate