cosminium Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Vreau sa pun o intrebare celor care au idee despre importul motocicletelor. Se poate importa o motocicleta din USA (facuta pentru USA)? Mai exact! Vreau sa-mi cumpar o Honda VTX 1300C (cu aripa spate scurta) si am aflat de la dealer-ul din Bucuresti ca pentru Europa (deci si Romania) nu se fac decat modelele cu aripa lunga. Omul de la vanzari mi-a spus ca modelul cu aripa scurta se face numai pentru America si nu e omologat pentru Romania. Am gasit un dealer din USA care imi poate vinde motocicleta. Intrebarea este: pot sa o import si sa o inmatriculez daca, asa cum a zis omul de la Honda, modelul nu e omologat pentru Romania? Multumiri anticipate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ApacheChief Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 NU mai bine iti iei una cu aripa lunga si ii schimbi aripa? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Barna Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 Vreau sa pun o intrebare celor care au idee despre importul motocicletelor. Se poate importa o motocicleta din USA (facuta pentru USA)? Mai exact! Vreau sa-mi cumpar o Honda VTX 1300C (cu aripa spate scurta) si am aflat de la dealer-ul din Bucuresti ca pentru Europa (deci si Romania) nu se fac decat modelele cu aripa lunga. Omul de la vanzari mi-a spus ca modelul cu aripa scurta se face numai pentru America si nu e omologat pentru Romania. Am gasit un dealer din USA care imi poate vinde motocicleta. Intrebarea este: pot sa o import si sa o inmatriculez daca, asa cum a zis omul de la Honda, modelul nu e omologat pentru Romania? Multumiri anticipate Nu e omologat pentru Romania?Asa ceva eu nu am auzit inca. Atuncia inseamna ca nu exista nici o bucata inca la noi in tara. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminium Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 NU mai bine iti iei una cu aripa lunga si ii schimbi aripa? Ideea ar fi buna daca n-ar exista si alte deosebiri vizibile. Am folosit elementul aripa pentru ca aici deosebirea e foarte evidenta. In plus motocicleta din USA e si sensibil mai ieftina. Ajunge CIP in RO cu 10-15% mai ieftina (dupa ce-i platesc TVA-ul si taxele, care apropo, scad la 10% din 1 ianuarie pentru moto fabricate in afara UE). Mai astept putin sa vad care e miscarea. Suma tuturor respectelor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lorddanu Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 daca nu e omologata ii platesti omologarea si gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 merge nene....Robog si-a adus VN2000 din SUA. B. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
darian Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 In principiu se poate...De ex., Rocket III,la noi,costa 19.320 euro-in State...15990 $ !!! Adica adusa de la ei,cu transport (in jur de 800-1200 $),vama,etc.,etc.,si tot e mai ieftin! Nu mai zic de s/h,cu citeva mii de mile da' si customizata,astea costa pina in 12000 $... Acu' vreo 2 luni venise pe la Arc un tip c-o Honda maare,adusa din State,zicea ca a mai adus si altele... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
moldy007 Postat Octombrie 22, 2007 Share Postat Octombrie 22, 2007 un prieten aduce grup motoare si masini din state,nu a avut probleme,diferenta de la aripa nu conteaza,s-a inmatriculat si motor Intruder 1.4 usa model ,are semnalizarea invers, ard toate ,cind semnalizezi clipeste, problema e la platirea vamii.Prietenul le aduce in budapesta, acolo se plateste ceva procent din factura,si se trece peste diferente mici ,medii, de valoare.la noi se ia dupa catalog,nu conteaza ca e lovita, ca are km multi.mai demontezi cite ceva ,lasi sa atirne(rogi pe cel ce face trimiterea) si e ok ex frina si ambreiajul puse sub aripa cu sirma,=aspect de cazut,etc....... taxele se pot plati in oricare stat ue Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
claudiu_mt Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 Se omologheaza eu am cumparat in martie modelul care il vrei tu 1300 C Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AlexRap Postat Octombrie 29, 2007 Share Postat Octombrie 29, 2007 si modelul meu de motocicleta este pt america ( bordul tot in mile ) piese abia gasesc . Si iti trebuie omologare individuala te costa ceva dar nu foarte mult . cam cat te costa transport la moto ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate