Sari la conținut

da, vreau si eu enduro

MirceaBrasoveanu
 Share

Postări Recomandate

tocmai am facut in we prima iesire cu sacsh-ul

In mod clar, este mult mai palpitant decat cu atv-ul si un pic mai solicitant.

Daca la iesirile cu atv-ul cautam noroiul, acum (pentur inceput cel putin) imi dau seama ca trebuie sa-l evit.

Motorul e inca intreg, nu am avut surprize, doar ca nu sunt obisnuit sa-l tin in ture mari si evident acolo ii place...cred ca pe al 8000-9000 (nu stiu care e maximum)

Pentru a doua bucata de incepatori, cred ca as vrea ceva in 4T - sper ca acum ca vine primavara, sa si gasesc ceva oferte interesante.

Si, apropos, pentru iubitorii acestui sport....e ceva ce nu am inteles:

Duminica, cand ma intorceam de la munte, am oprit si in padure in Baneasa, pentru o tura cu bicicletele, cu fii-meu (are 7 ani)

Surprinzator, un grup de vreo 4 "enduristi" scosi din tipla, fortau cararile cu bestiile lor in 2T. Ce nu inteleg...unde naiba e placerea sa te dai prin locuri pe unde merge un copil de 7 ani cu bicicleta? E ceva ce nu inteleg eu din distractia de enduro? X-(

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Acum, eu nu cred ca au auzit ca pe acolo mergea un copil de 7 ani si d-aia ai ales traseul ala. Eu nu inteleg ce placere e sa te dai cu mobra printr-o padure la ses, mai ales o padure de agrement cum e Baneasa. Oriunde poti gasi un maidan sau o lunca de rau, balta, etc., cu un mic povarnis, ceva....

Link spre comentariu

• 2 weeks later...

Ce parere aveti despre loncin XB35?

Merita banii? 1000 euro (tinand cont de profilul de incepator descris mai sus?)

http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=563258&selpic=2&zoom=1#foto

Nu! Se strica repede si probabil o sa ai mari probleme cu piesele.

Daca as avea 1000 de euro as cauta un XR, DR250, DR350.

Link spre comentariu

Ce parere aveti despre loncin XB35?

Merita banii? 1000 euro (tinand cont de profilul de incepator descris mai sus?)

http://www.bikeshop.ro/handler.php?tip=am&act=view&src=db&ID=563258&selpic=2&zoom=1#foto

Cum zice Cazy, nici vorba. Incearca sa iti iei un motor cunoscut, iar daca esti incepator i'ati ceva simplu, parerea mea 2t 125 ar fi ideal,parerea mea, chiar daca nu se incadreaza la standardele de enduro, totusi pentru inceput ii foarte bun , pentru ca daca iti iei ceva care se strica repede si nici nu gasesti piese o sa stai si o sa te uiti la el ca nu iti vin piesele. Pana inveti sa mergi corect si sa ai cat de cat habar o sa cam dai putin de pamant, si cu utilaju si cu pilotu :)), iar la loncinu ala credca la prina cazatura o sa ti se rupa ghidonu ... si credca daca te dai putin la el face pui pe loc.

Baftaaa ! A fost doar o parere, asa ca nu dati cu paru.

Link spre comentariu