foxbat Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Sau iar e weekend de frecat menta pe forum ca asta de a trecut. e de vitezana deci sa dea bine la unguroaice. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 ... n-am mai fost cam de mult prin Sighisoara. Ce parere ai ? Tot prin zona, nu ? Si parca mai aproape. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 23, 2014 Autor Share Postat Februarie 23, 2014 eu am fost dar suna bine,. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
PoliBuc Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 Sa vedem cum se scrie istoria (vremea, vremurile) pana sambata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 23, 2014 Share Postat Februarie 23, 2014 la munte va ninge..... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 24, 2014 Autor Share Postat Februarie 24, 2014 pisoi, sa te .... cainii, Anul asta ti ai tras rol de cobe, da? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 24, 2014 Autor Share Postat Februarie 24, 2014 taci ispita. daca mai bagi un rand de sarmale + poale'n brau s-a facut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Fatal Fury Postat Februarie 24, 2014 Share Postat Februarie 24, 2014 In secuime ninge de rupe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 25, 2014 Autor Share Postat Februarie 25, 2014 nu incepe pe 3 martie ?!!! pana la urma e al taspea weekend in care o dati cotita pe dupa plop. deci, sarmale ? sau iar postez poze cand ma intorc si ianachim se oftica ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 deci? pleaca cineva undeva? Ca am si eu chef de plimbare! Nuprea tine vremea cu noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 28, 2014 Autor Share Postat Februarie 28, 2014 da. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
micleadragoscostin Postat Februarie 28, 2014 Share Postat Februarie 28, 2014 Unde, la Sighisoara?? La ce ora plecati? Si mai si eu loc printre voi? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 10, 2014 Autor Share Postat Martie 10, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Nea Fox-ule, excelenta tema muzicala. ) Cheapeau! Nu ai fost si pana la Sf. Ana, ca erai aproape tare? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 10, 2014 Autor Share Postat Martie 10, 2014 de asta zici : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 (editat) Exact!! ) Nu ai putut sa-l ratezi tu... Frate, de sus de tot arata ca suprafata selenara. Megacool. Editat Martie 10, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate