gustave Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 de unde se pot cumpara becuri pentru semnalizare spate stie cineva sa-mi spuna. multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Calin26 Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Cred ca niste caracteristici ar ajuta mai mult ca sa stie lumea ce cauti. De exemplu la mine ..pe semnalizare am becuri tip "cireasa: 12v 21W si nu se gasesc chiar usor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Scoti becul si te duci cu el ori pe la mazaginele mari (Cora si altele au o zona pt masini) sau pe la magazinele de piese auto. Daca nu ai cine stie ce ciudatenie de bec, o sa gasesti pe acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Am sentimentul ca intrebarea este aruncata la misto . Este doar un sentiment . Spune ce motocicleta ai si daca ai semnalizarile stoc sau nu pe ea . Daca ai semnalizari stoc , poti sa cauti incepand cu statiile peco , magazinele de specialitate si supermarket . Daca ai semnalizari " custom " , la fel . O zi faina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 (editat) au la Catena ,posibil sa gasesti si la oriflame! Editat Martie 12, 2014 de rares_04cpl Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gustave Postat Martie 12, 2014 Autor Share Postat Martie 12, 2014 am scos becul. pe el scrie au lite 12v21w, E*3 203 0411. motocicleta e un yamaha fzs600 si da semnalizarile sunt stoc. pe la benzinarii am cautat nu am gasit. multumesc pentru raspunsuri o sa mai caut si in seara asta cand ies de la munca. daca mai stie cineva ceva, e binevenit sa zica Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Daca e de-asta se gasete si la piata la babele cu zarzavaturi. Daca nu e de-asta se gaseste la magazinele specializate in becuri si corpuri de iluminat. Asta e becul E3, din poza de mai sus, cum ziceam, e posibil sa aiba chiar si la Catena sau la Oriflame. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gustave Postat Martie 12, 2014 Autor Share Postat Martie 12, 2014 nu, nu e asta... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SEBYK Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Probabil e mofelul fara soclu metalic. Mergi la un magazin de piese auto cu becul in mana La toyota am mai gasit becuri fe astea. Cred ca asta cautihttp://www.google.ro/search?q=12v+21w+bulb+toyota&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ei=U8QgU921IqTSywOh54CYCQ&ved=0CAgQ_AUoAA&biw=320&bih=460&dpr=1.5#biv=i%7C15%3Bd%7CNZxtp9ntXKbccM%3A Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Becurile fara soclu se cheama W21W, sau W5W - W<puterea in cifre>W Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Thunder Rock Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Daca e de-asta se gasete si la piata la babele cu zarzavaturi. Daca nu e de-asta se gaseste la magazinele specializate in becuri si corpuri de iluminat. Asta e becul E3, din poza de mai sus, cum ziceam, e posibil sa aiba chiar si la Catena sau la Oriflame. Daca e de 21 w , vei gasi f greu,in general pe net la firme ce aduc piese moto.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 http://www.motoretail.ro/cumpara/bec-12v-halogen-21w-narva-bay9s-8678 http://www.motoretail.ro/cumpara/bec-12v-halogen-23w-ba9s-8679 unu din astea? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate