latenightevents Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 salut, revin aici , sper ca ma poate ajuta cineva. am urmarit video-ul asta: si am facut intocmai cu o exceptie: am slabit jos la cutie, insa tot nu am reusit sa scot cablul din manerul de ambreiaj, asa ca: - am desfacut reglajul de jos pana aproape de tot - am reglat la capacelul negru asa cum este explicat - am strans la maneta pana la maxim - am strans apoi reglajul de jos pana cand maneta s-a intarit - fine tuning de la maneta acum, ambreiajul nu mai este asa de tare insa: schimb vitezele fara sa trag maneta - si in sus si in jos. cand e pe loc, nu intra pe neutru, se duce din 2 in 1 si din 1 in 2 ( doar daca opresc motorul pot sa o pun pe neutru, sau in mers cand viteza e prea mare ca sa alunece in 1 atunci se opreste in neutru -) frana de motor, nu mai este asa de pronuntata... inainte cand lasam gazul mai ca la arunca in fata, acum, e ca la masina .. incetineste usor .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
john17 Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 Acum patinează, undeva e prea strâns. Inițial 100% nu a fost corect reglat (nu că ar fi acum) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cavaleru Postat August 28, 2019 Share Postat August 28, 2019 ai pus placile de frictiune in ulei sa se imbibe inainte sa le montezi? ai folosit ulei la montaj? suna a arcuri prea tari/lungi, am patit sa fie prea lungi arcurile primite de la fnz. demontat, masurat arcurile pe lungime conform manualului de service, eventual compara-le cu cele vechi. sau monteza-le pe cele vechi si vezi cum se comporta. placile metalice eu le pun cu partea rotunjita spre exterior, vezi sa fie puse toate la fel. cam cu atat de pot ajuta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
latenightevents Postat August 29, 2019 Share Postat August 29, 2019 Da, placile le-am scufuntat in ulei cam o ora .. si cele metalice si cele de frictiune. faza e ca , in sarcina, eu cand trag de ambreiaj ea coboara la ralanti ... am obs la un moment dat in vit a doua, mers, cu ambreiaj tras, motor la ralanti, se aude un vjiit cumva, ca si cum s-ar freca ceva la ambreiaj . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate