Sari la conținut

latenightevents

Membru
  • Număr conținut

    41
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de latenightevents

  1. Salutare, Dupa ce am pus motocicleta la vanzare si am primit doar oferte de 500 de euro sau alte aberatii am decis sa o fac proiect personal si sa o pastrez. cu timpul voi pune la punct si micile defecte estetice specifice varstei insa pana atunci vreau sa rezolv o problema mecanica. in aug 2019 am schimbat kit-ul de ambreiaj pt ca patina ( complet, placi otel, frictiune, arcuri , garnitura ) cablul l-am lasat asa, i-am facut doar reglajele . cu noul kit am obs ca mtocicleta nu mai intra in frara ne motor asa puternic, si ca o imping mai greu cu motorul oprit daca e in viteza si cu ambreiajul tras. dupa vreo 700 km a inceput sa patineze din nou , dadea semne ca scapa cand bruscam acceleratia ( mentionez ca uleiul pus dupa ce am schimbat kit-ul este 15-50-katana ) am lasat la iernat si am dat vina pe cablu . am schimbat cablul de ambreiaj , l-am reglat ca la carte, insa, cu motocicleta pe stand - motor oprit pe liber roata se invarte liber, motor oprit intr-a 1-a roata e teapana, cand trag ambreiajul se invarte foarte greu - practic, in mers se simte ca intr-o semi frana de motor cu ambreiajul tras chiar daca turatia coboara la ralanti. cand pun a1-a da sa smunceasca putin ce ar putea fi ? a intalnit cineva problema asta ? sa fie de la ulei ? posibil sa fi strans prea tare placa de presiune ? poate sa strang mai tare melcul care impinge axul care debreiaza ca sa debreieze mai mult ? idei ? sugestii ? Salutare, Dupa ce am pus motocicleta la vanzare si am primit doar oferte de 500 de euro sau alte aberatii am decis sa o fac proiect personal si sa o pastrez. cu timpul voi pune la punct si micile defecte estetice specifice varstei insa pana atunci vreau sa rezolv o problema mecanica. in aug 2019 am schimbat kit-ul de ambreiaj pt ca patina ( complet, placi otel, frictiune, arcuri , garnitura ) cablul l-am lasat asa, i-am facut doar reglajele . cu noul kit am obs ca mtocicleta nu mai intra in frara ne motor asa puternic, si ca o imping mai greu cu motorul oprit daca e in viteza si cu ambreiajul tras. dupa vreo 700 km a inceput sa patineze din nou , dadea semne ca scapa cand bruscam acceleratia ( mentionez ca uleiul pus dupa ce am schimbat kit-ul este 15-50-katana ) am lasat la iernat si am dat vina pe cablu . am schimbat cablul de ambreiaj , l-am reglat ca la carte, insa, cu motocicleta pe stand - motor oprit pe liber roata se invarte liber, motor oprit intr-a 1-a roata e teapana, cand trag ambreiajul se invarte foarte greu - practic, in mers se simte ca intr-o semi frana de motor cu ambreiajul tras. ce ar putea fi ? a intalnit cineva problema asta ? sa fie de la ulei ? posibil sa fi strans prea tare placa de presiune ? poate sa strang mai tare melcul care impinge axul care debreiaza ca sa debreieze mai mult ? idei ? sugestii ?
  2. salut, imi dai te rog dimensiunea pe bulan la pantalonii astia ? eu am piciorul mai gros. 

     

    Pantaloni textil Büse Race marimea XL - noi
    protectii CE la genunchi, soft la solduri
    Air-Vent
    Talia ca. 90 cm, Lungime ca. 115 cm, crac ca. 86 cm

    320 lei

  3. Da, placile le-am scufuntat in ulei cam o ora .. si cele metalice si cele de frictiune. faza e ca , in sarcina, eu cand trag de ambreiaj ea coboara la ralanti ... am obs la un moment dat in vit a doua, mers, cu ambreiaj tras, motor la ralanti, se aude un vjiit cumva, ca si cum s-ar freca ceva la ambreiaj .
  4. salut, revin aici , sper ca ma poate ajuta cineva. am urmarit video-ul asta: si am facut intocmai cu o exceptie: am slabit jos la cutie, insa tot nu am reusit sa scot cablul din manerul de ambreiaj, asa ca: - am desfacut reglajul de jos pana aproape de tot - am reglat la capacelul negru asa cum este explicat - am strans la maneta pana la maxim - am strans apoi reglajul de jos pana cand maneta s-a intarit - fine tuning de la maneta acum, ambreiajul nu mai este asa de tare insa: schimb vitezele fara sa trag maneta - si in sus si in jos. cand e pe loc, nu intra pe neutru, se duce din 2 in 1 si din 1 in 2 ( doar daca opresc motorul pot sa o pun pe neutru, sau in mers cand viteza e prea mare ca sa alunece in 1 atunci se opreste in neutru -) frana de motor, nu mai este asa de pronuntata... inainte cand lasam gazul mai ca la arunca in fata, acum, e ca la masina .. incetineste usor ..
  5. deci , ambreiajul meu se apasa destul de usor - a inceput sa patineze destul de rau si m-am gandit sa il schimb - am comandat un kit complet de la TRW m-am apucat sa schimb singur placile vechi, nu aveau absolut nici un semn - placile noi au o crestatura pe o parte. le-am asezat pe toate cu acea crestatura la ora 11 cum te uiti la ambreiaj . am alternat corect, placile de otel puse cu partea mai rotunjita in interior. pus inapoi placa, arcurile noi din kit, strans la mana ca nu am dinamometrica pus ulei ... cand trag maneta... harcore... se misca, dar se misca greu . am pornit, ea cupleaza, schimba.. merge. faza e ca ambreiajul tine foarte " jos" adica daca slabesc putin o ia din loc. e greu sa tin maneta pt ca opune rezistenta. am incercat eu sa curat acolo la melc, dar fara succes.... am incercat sa si reglez acolo din surubul de la melc
  6. salut, resurscitez eu topicul . am schimbat ieri kit-ul de ambreiaj la gsxf 750 ul meu din 2000 - a inceput sa patineze destul de tare, si m-am gandit sa fac schimbul am cumparat un kit complet trw - seturile de placi plus arcuri si garnitura de capac. faza e ca dupa ce am pus kit-ul nou, maneta mea de ambreiaj este PIATRA de tare. abia reusesc sa o trag. am desfacut jos la melc, am incercat sa curat cat am putut, am si reglat melcul acolo , insa degeaba . tot asa este .
  7. hello probleme ambreiaj ... patineaza, tureaza in gol cand e accelerata in mers indiferent de treapta caut sa cumpar un kit .. aveti ceva recomandari ?
  8. salut, va invit la o scurta drumetie pe ruta Iasi - Pascani- Tg. Neamt- Poiana Teiului, cu umblatura spre Borsec sau Bicaz - retur dupa cum se doreste: -Poiana Teiului - Vatra Dornei ( ruta cu multe alternative ) - Iasi sau - Poiana Teiului - Piatra Neamt- Iasi ( ruta mai scurta, la fel de frumoasa ) Momentan sunt doar eu , cu un GSXF 750 din 2000, astept si alti participanti excursia o putem face in saptamana 29 Iulie 4 August .
  9. latenightevents

    A Inceput Sezonul

    salut, va invit la o scurta drumetie pe ruta Iasi - Pascani- Tg. Neamt- Poiana Teiului, cu umblatura spre Borsec sau Bicaz - retur dupa cum se doreste: -Poiana Teiului - Vatra Dornei ( ruta cu multe alternative ) - Iasi sau - Poiana Teiului - Piatra Neamt- Iasi ( ruta mai scurta, la fel de frumoasa ) Momentan sunt doar eu , cu un GSXF 750 din 2000, astept si alti participanti excursia o putem face in saptamana 29 Iulie 4 August .
  10. salut, va invit la o scurta drumetie pe ruta Iasi - Pascani- Tg. Neamt- Poiana Teiului, cu umblatura spre Borsec sau Bicaz - retur dupa cum se doreste: -Poiana Teiului - Vatra Dornei ( ruta cu multe alternative ) - Iasi sau - Poiana Teiului - Piatra Neamt- Iasi ( ruta mai scurta, la fel de frumoasa ) Momentan sunt doar eu , cu un GSXF 750 din 2000, astept si alti participanti excursia o putem face in saptamana 29 Iulie 4 August .
  11. salut, pareri despre asta? https://www.motoemotion.ro/Echipamente-moto-in-lichidare-de-stoc/casca-integrala-scorpion-exo-390-patriot.html
  12. salut, cine ma poate ajuta cu setarea suspensiei pe un GSXF 750 din 2000 ? Sunt in Iasi .
  13. depre reglaj suspensii la modelul asta stiti ceva ? a mea e lasata tare se spate, si teapana, si balangane rau furca fara ... cand accelerez puternic zici ca se ridica roata ..
  14. caut si eu pe cineva care sa ma ajute sa reglez suspensia la un gsxf 750 din 2000 in Iasi .
  15. salut, am si eu un gsxf750 din 2000 - furca fata servisata in martie, insa amortizorul spate, nu stiu ce sa zic de el . eu am 140 kile, cand ma asez pe motocicleta am impresia ca se duce la maxim jos. ma poate ajuta cineva in Iasi ?
  16. cineva interesat de un GSXF 750 din 2000 ? are aproape 78000 de km parca, eu am cumparat-o anul trecut insa e cam grea si puternica pt mine. as vreau un cbf 600 sau un choperash, ori eventual un VFR 800 pe injectie.
  17. omu o zis ca lantu e ok ... un baiat care are un gsxf la fel , tot asa s-a uitat la ea si zicea ca arata bine si foaie si lant . acuma, cine stie ce o fi inauntru acolo la pinion .. ca din zona aia aud cloncaneala . se aude constant, ritmic cand cobor cu ea la vale pe liber ... cand e n sarcina, nu e ritmic .. cloncane alandala canteodata .. azi am simtit mai pronuntat parca, pentru ca luam un viraj in deal si eram cu a2-a si tineam din ambreiaj patinat ... parca se cloncanea acolo mai tare ..
  18. salut baieti . sunt si eu nou posesor de GSXF 750 din 2000 . Motocicleta a fost dusa la mecanic, verificata , carburatoare sincronizate, frani , ulei plus filtre... totul pus la punct pentru sezon ( kit lant este in stare buna ) eu nu ma pricep, insa. la vale , pe liber, se aude un bocanit mecanic la roata spate ... bob bob bob ... ca un rulment cu o bila sparta . apoi, in sarcina.... pun a1-a, plec de pe loc, acelasi bocanit parca, se muta la mijlocul motocicletei ... Mecanicul a spus ca a verificat rulmenti , jocuri roti .. bascula .. zicea ca e ok .. ce sa fie oare ? c suspectez ceva oare sa fie in cutia de viteze ... e ca un cloncanic .. imi pare rau ca nu pot inregistra ...
  19. salut, caut si eu o pereche de ghete moto pentru mine . merg predominand in oras, si caut ceva care sa fie bun si la birou.
  20. pfai .. astept sa vad daca iau inapoi motocicleta week-endul asta. Am lasat-o pentru revizie generala ... ulei, filtre, furca, carburatoare, bujii ( una s-a rupt in motor la desfacere ) , plus alte maruntisuri ( dat jos manerele cu incalzire si pus manere stock, dat jos indicator treapta, dat jos buton avarii, dat jos xenon plus aste mizerii improvizate ce mai erau pe ea ) Nu am zis nimica de culbutori la mecanic, si cred ca e tarziu sa il rog acuma dupa ce a carenat motocicleta inapoi . o singura chestie nu am reusit ... motocicleta are filtru aer sport, si am vrut filtrul normal, insa mi-a spus ca trebuie sa fac rost de ceva chestie pe care se monteaza filtrul intrucat cel sport vine cu suportul lui acolo .
  21. Revin si eu cu o intrebare pentru GSXF ul meu din 2000 . Oare pot inlocui luminile din spate ( stopul ) cu unul de la modelul mai nou din 2003 sau ceva ? ce implica asta ?
  22. pana acum, m-am uitat pe louis.eu, mi-a recomandat un coleg; cica au preturi bune. am vazut gegice astea: https://www.louis.eu/artikel/vanucci-cordura-denim-leather-jeansjacket/212268?list=cac432bcd6257c9ef7637d0eb39608fd si asta https://www.louis.eu/artikel/fastway-teamjacket-textile-jacket/501047?list=049b55aa158cb03a131d0894ebf251ef - motocicleta mea e alba la ghete, cam complicat imi plac ceva de genu https://www.louis.eu/artikel/vanucci-tifoso-vts-1-sneaker/219180?list=b482fccaf613eb389af00fd75e86bbcf - sunt asa mai ca niste tenisi .. si astia https://www.louis.eu/artikel/alpinestars-faster-2-waterproof-boots/202459?list=b482fccaf613eb389af00fd75e86bbcf - par mai sanatotosi pentru motocicleala faza e ca , eu am 1.90 si mi-e teama sa nu fie geaca scurta....plus ca sunt si burtos . si la picioare e mai ciudat, eu port 44 - 45, insa sunt lat in picior .. tinuta mea de zi cu zi la serviciu: blugi, tricou, jacheta, sau o bluza, geaca, ... oricum, sport...
  23. salut, resurscitez si eu acest topic intrucat sunt in cautarea unui echipament care sa imi ofere o siguranta si un conform pe motocicleta. Sunt incepator si merg de acasa la servici si inapoi, si eventual plimbari tot prin oras sau zone mai putin circulate. momentan am doar casca si atat. caut o geaca, manusi si niste ghete. ma tot uit dupa ceva care sa se prezete la utilizarea zilnica, intrucat nu vreau sa umblu cu schimburi dupa mine la birou asa ca, cel ptuin ghetele trebuie sa le port si la biroul de expl ( vestimentatia imi permite pentru ca nu port costum ) , iar geaca, sa fie una simpluta... nu sunt racer ... am un gsxf 750 din 2000 , cumparat in oct 2018 ... m-am dat cu el aproximativ 600 - 800 de kilometri . Am vazut o geaca la 350 de lei pe mthelmet ... https://www.mthelmets.ro/casti/geaca-jacheta-barbati-unik-racing-model-vz-04-culoare-negru-marime-xxxl daca aveti recomandari in privinta echipamentului, va rog .
  24. salutare , sun nou pe aici , si in cautare de echipament moto . am luat motocicleta in toamna, iar acum ma pregatesc sa iau echipament. motocicleta o folosesc day by day , prin oras, la servici etc.. caut o pereche de gete care sa se preteze la utilizarea zilnica ..
×
×
  • Creează nouă...