Cap0ne Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Ca sa nu apara discutii si loc de dubii, foxu plecandu-se in fata gs-urilor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 recunosc. si mai mult decat atat, foxu' a cerut benzina de la gs-uri ca daca reparai si tu becul ala nu pateam rusinica. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 (editat) Ca sa nu apara discutii si loc de dubii, foxu plecandu-se in fata gs-urilor Fox, pana saptamana aviatoare nu mai zici nimic de rau de GS , da? @robert , mare bucurie iti citesc pe fatza ! Sau iar ai mers cu casca ridicata ? @fox - n-are frate si ac indicacios? Editat Martie 15, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robert_bobariu Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Cred ca de la musacaua cu midii... n-are cum sa fie de la recuperarea a 2 luni, 2 zile si vreo 12 ore (dar cine sta sa numere!?) de pauza impusa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Nu.nu.nu mai zic nimic de rau de cisternele de alimentare. Si n are ac.are bec.dar e ars.si m a mancat sa ma dau la gaz un pic.poate un pic prea mult;) dar mergeau tare cisternele alea(gs lc,gs,gsa) si m am gandit ca power commanderul meu era cam ruginit).acum e lucios;) Robert fata..da'statut mai erai. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 (editat) Sa va fie de bine.. Ma bucur mult ca s-au tinut de cuvant si ai recuperat GSul, Robert. Fox, totusi sunt curios, cu ce ati mutat benzina de colo colo ? Cat o costa un litru de benzina "emwe" ? Editat Martie 16, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cap0ne Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 . Fox, totusi sunt curios, cu ce ati mutat benzina de colo colo ? Cat o costa un litru de benzina "emwe" ? I-a facut respiratie buson la buson Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 :-) De unde se mai observa un fapt banuit deja, ca trage diverse substante .. Glumesc foxule, sticla de Cola tine-o plina in sa , te scapa de vorbe... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 (editat) Ca sa nu apara discutii si loc de dubii, foxu plecandu-se in fata gs-urilor FOAIE VERDE DE BANIEFOX.UL STIE MESERIE CAND SE ROAGA EL LA ROATA C.A FACUT.O IAR DE TROACA CU SV.UL EL SA DAT S.A FACUT SI DE cacao CAND LA BMW.STI S.A 'NDATORAT.... LAS' CA ASA LE TREBE' CA'N BMW EI NU SE ' NCREDE SI ISI IAU chiar ORICE ....TROACA..... CA E SCULA ...CA E......MARCA Editat Martie 16, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 16, 2014 Autor Share Postat Martie 16, 2014 I-a facut respiratie buson la buson Man daca mai ai ceva poze /filmat pune si tu pe PM rogu-te nu le mai posta acilea parca imi este mila de acesti copii cu vitezanele lor ,,,,,,,,, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 @ianachim - cu dedicatie pisi - http://www.youtube.com/watch?v=O_kFevKifug You can buy me with a drop of gasoline @vik - asa i , daca ma pun la mintea voastra si o calc, btw...din ce am vazut si tu ai mancarimi, chiar mari, noroc cu rezervorul ala respecte REcunosc, eu i-am dus pe urmele lui Decebal. Si eram acolo... In nemernicia mea am muscat cauciucul de BMW Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate