lil debul Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Sint in crize. De nervi , de bani si mai nou sint in crize artistice. Taranul chinez urmeaza a fi modificat , sper ca in stil ciopar. Prima problema de care ma-am lovit a fost cauciucu' pe spate. Al meu e de 300/17 si mai ramin MAXIM 1cm in stinga si in dreapta, deci in total 2cm. Acu' vreau si eu sa bag un cauciuc mai lat, ca zici ca-i bicicleta , dar nu stiu de cit intra , ca nu vreau sa tai din cadru. Cine ma ajuta si pe mine cu un sfat , o vorba buna ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Auxois350 Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Despre ce marca de motocicleta e vorba? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2006 Cum zice si in titlu , am un First Bike , model Elegance(asta nu-i in titlu). Problema e ce cauciuc pun pe spate. 300 e ca de bicicleta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 pune ceva poze cu bascula .... sa ne dam cu parerea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lil debul Postat Noiembrie 29, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 29, 2006 Am uitat sa spun ca doresc sa-i pun niste roti de MZ. , alea sint pe 16 , nu ? Adica sa-i cobor centrul de greutate , motoru' are 105 kg. , simt mereu cum fuge de sub mine,ca asa am avut si accidentul. Deci, ce cauciuc intra ? In BASCULA intra cauciuc mare , dar nu intra in CADRU. O sa pun poze miine, da ideea e ca am masurat si mai am 2cm rezerva, 1cm stinga si 1 cm dreapta. Cauciucu original e de 300/17. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Of topic ti-am pus niste informatii despre tunele, catacombe etc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
harciogu Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 first bike e comunista?? pune topicul la tehnic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
WHITE RAVEN Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 first bike e comunista?? pune topicul la tehnic... e chinezeasca din cate stiam io!! deci Comunista Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate