vik55 Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Sa mai aud pe cineva pe acest forum legandu-se de PANTHE-RE ca nu se descurca cu tonajul lor pe orice teren ,mai incet este adevarat pt a nu provoca oarece daune ffffoarte costisitoare daca ajungi pe mana A Bavaria , dar s a descurcat in final iar cand revine din nou la asfalt numai din bun simnt a suportat diferite mobre in fata ,,,,,,,,,,,,,,,,, . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Frumoase pozele si ultima tranta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_beboide Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 eh...vezi ce-ai pierdut ? o dadeai pe prietena ta prin baltoacele alea. ...un deliciu... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
berbec Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Am vorbit azi cu prietenii de la escalada. Unde am oprit dupa tunel si pe drumul unde s-a dus dom'Profesor in "recunoastere" , baietii au spus ca jos la un moment ,daca continuam calatoria ajungeam la Cantonul Cheia apoi intram efectiv in Cheile Cheii (foarte frumoase si salbatice). Urma sa intalnim pana in canton, 2 portiuni unde trebuia sa traversam cu moto raul,altfel nu se putea trece. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Martie 30, 2014 Autor Share Postat Martie 30, 2014 Data viitoare mergem pana acolo Pe google earth drumul se oprea la tunel si din ce am citit pe alte site-uri am primit aceiasi informatie. Oricum, o sa exploram data viitoare tot traseul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Da da ,,,,,,,,,,,,,, am spalat azi mobra aproape 1 ora sa dau jos mizeria aia de argila / namol maronie . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Da da ,,,,,,,,,,,,,, am spalat azi mobra aproape 1 ora sa dau jos mizeria aia de argila / namol maronie . eu o mai las asa cateva zile. am observat ca lutul ala se usuca si cade ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ggobi Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Am vorbit azi cu prietenii de la escalada. Unde am oprit dupa tunel si pe drumul unde s-a dus dom'Profesor in "recunoastere" , baietii au spus ca jos la un moment ,daca continuam calatoria ajungeam la Cantonul Cheia apoi intram efectiv in Cheile Cheii (foarte frumoase si salbatice). Urma sa intalnim pana in canton, 2 portiuni unde trebuia sa traversam cu moto raul,altfel nu se putea trece. /index.php?/topic/709834-plimbare-bucuresti-rmvalcea-valea-cheii-schit-iezer-jud-valcea/?p=3699096 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jorj 500 Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Bine ar fi daca sar merge cand este uscat tot drumul, sa nu mai avem opstacole alunecoase, si daca tot mergem ar fi indicat sa luam si niste carnita cu noi pentru a face un gratarel gustos langa rau.........ai ce ziceti, suna bine sau nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 Sa mai aud pe cineva pe acest forum legandu-se de PANTHE-RE ca nu se descurca cu tonajul lor pe orice teren ,mai incet este adevarat pt a nu provoca oarece daune ffffoarte costisitoare daca ajungi pe mana A Bavaria , dar s a descurcat in final iar cand revine din nou la asfalt numai din bun simnt a suportat diferite mobre in fata ,,,,,,,,,,,,,,,,, . se poate si mai bine : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 2, 2014 Autor Share Postat Aprilie 2, 2014 )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_beboide Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Merge careva sambata la smaeb? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Merge careva sambata la smaeb? da dar putem sa plecam de vineri...prin Vama- Dalboka si de acolo ne intoarcem prin bulgaria ...si ne oprim la smaeb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_beboide Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Nu spui rau deloc. Mie mi-a trecut raceala de sambata dar sa vad cum se va simti Lili. Data viitoare vreau sa ti-o incalec putin pe Luluta sa vad daca ma inteleg cu ea. In caz ca vand mobra mea sa stiu ce voi alege. Vreau insa sa incerc si o Varadero pentru ca are abs. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 raceala ? eu am fost transpirat tot timpul. prin padure crapam de cald. abia cand am ajuns acolo sus la tunel am remarcat ca aveam si mansoanele incalzite pe la mijlocul scalei. transpirasem la maini de nu-mi puteam scoate manusile de pe maini Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 3, 2014 Autor Share Postat Aprilie 3, 2014 Merge careva sambata la smaeb? Eu merg. La ce ora ne intalnim si unde? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_beboide Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Hotarati voi insa sper sa nu ne trezim cu noaptea in cap. Noi suntem mai puturosi... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 3, 2014 Autor Share Postat Aprilie 3, 2014 Ora 10.30 e ok? Ne vedem la Arc? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_beboide Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Pentru noi e ok. E careva interesat pt paste? http://www.adulmec.ro/oferte-zilnice/634823/apropodeals.ro Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 ok, ne vedem maine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dany_beboide Postat Aprilie 4, 2014 Share Postat Aprilie 4, 2014 Din pacate a intervenit o problema de familie si noi nu venim. Distractie placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 uite de ce nu am ajuns noi pana la Pahomie ! http://www.digi24.ro/Stiri/Regional/Digi24+Craiova/Stiri/Drum+turistic+din+Valcea+distrus+de+camioanele+cu+lemne Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate