benny2009 Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Are cineva idee unde pot gasi un ax pentru powervalve? :| ..de preferat in Romania.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Martie 18, 2014 Share Postat Martie 18, 2014 Are cineva idee unde pot gasi un ax pentru powervalve? :| ..de preferat in Romania.. cauta pe mercador sunt ogramada de oameni care le dezmembreaza si care vand piese...poate te ajuta ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
benny2009 Postat Martie 22, 2014 Autor Share Postat Martie 22, 2014 mersi de idee..am incercat dar multi nu prea vor sa le desfaca :-/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Martie 23, 2014 Share Postat Martie 23, 2014 prietene sar putea sa te pot ajuta eu.am un ax in stare buna,nu-mi trebuie nici un ban numai ca trebuie sa astepti pana vineri ce ajung acasa.momentan sunt la facultate.singura problema e ca filetul trebuie sa il cureti sa zic asa,nu e srticat,cu o filiera de 6 ai rezolvat treaba,l-am scos din cilindru cu patentu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate