cj44sec Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Care o recomandati? Km in jur de 20.000! Pretul cam acelasi 3000-3150 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wawessh Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 (editat) Mai faci 100 de topicuri pe tema asta? Tot nu ai inteles ca cea mai buna motocicleta SH e aia cea mai bine intretinuta si exploatata.ATAT. La ce intrebari pui e clar ca nu ai experienta necesara ca sa faci diferenta dintre modele. Asa ca vezi cum cauti una intretinuta si cu consumabile bune. Editat Martie 21, 2014 de wawessh Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cj44sec Postat Martie 21, 2014 Autor Share Postat Martie 21, 2014 Si la ce sa ma uit in principal....daca tot n-am experienta. Niste sfaturi nu strica. Unde se vede (cum se aude ) uzura la motor sau alte probleme? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lexysexy Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Si la ce sa ma uit in principal....daca tot n-am experienta. Niste sfaturi nu strica. Unde se vede (cum se aude ) uzura la motor sau alte probleme? Daca nu stii platete un mecanic sa mearga cu tine...daca nu ai experienta degeaba iti zice cineva cum trebuie sa se auda un motor ca tu tot nu stii ce trebuie sa se auda...Stii sa faci diferenta intre sunet de distributie sunet de pastile sunet de cuzinet .....etc? ia pe cineva priceput cu tine. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ahilepeleianul Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Da, cel mai bun sfat. Plateste o verificare la un mecanic, te va scuti de multe alte cheltuieli si nervi. Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 Si la ce sa ma uit in principal....daca tot n-am experienta. Niste sfaturi nu strica. Unde se vede (cum se aude ) uzura la motor sau alte probleme? Scrie de unde esti si sigur se va oferi vreun cunoscator ca sa te ajute intr-o alegere buna Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 R6 ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valy777 Postat Martie 21, 2014 Share Postat Martie 21, 2014 honda!!!(parerea mea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mikutzul Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 (editat) hai ca ma bag si un pic off topic. pentru o verificare in targoviste sau bucuresti unde sa ma duc sau cu cine sa vorbesc. are o bataie si nu stiu de la ce ar putea fi. e vorba de o vechitura din '92 dar momentan e vechitura mea Editat Martie 22, 2014 de Mikutzul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 22, 2014 Share Postat Martie 22, 2014 (editat) hai ca ma bag si un pic off topic. pentru o verificare in targoviste sau bucuresti unde sa ma duc sau cu cine sa vorbesc. are o bataie si nu stiu de la ce ar putea fi. e vorba de o vechitura din '92 dar momentan e vechitura mea TNG /index.php?/user/15340-tng/ Editat Martie 22, 2014 de BQGDDAN Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate