Hyllander Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Va salut, am o problema cu ceasurile de bord, RPM si cel de kilometraj, dupa ce trec de 7000 RPM/50 Km/h se invart in gol inainte si inapoi. Vreo solutie pentru a remedia situatia asta? Multumesc pentru raspunsuri pertinente, restul sa va abtineti va rog! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Cand a aparut problema ? La F3 bordul e electronic, inclusiv km, tind sa cred ca ai o problema electrica, ori in bord ori pe instalatie ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyllander Postat Martie 24, 2014 Autor Share Postat Martie 24, 2014 O sa verific maine senzorul de viteza, e pe dreapta sau pe stanga? De curand a aparut problema... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 (editat) O sa verific maine senzorul de viteza, e pe dreapta sau pe stanga? De curand a aparut problema... E pe stanga, pe partea cu lantul, oricum nu e senzorul stai linistit ... Cand te intreba, "cand a aparut" ma refeream la ceva gen "S-a intamplat ceva inainte sa se intample asta?" Gen a stat in ploaie, au avut accident cu ea, etc ... Editat Martie 24, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyllander Postat Martie 24, 2014 Autor Share Postat Martie 24, 2014 Am mers cu ea prin ploaie, acum cateva zile si am dus-o la spalatorie zilele trecute. Sa mi fi f""" ceva aia de la spalatorie? Bordul se aprinde, luminile sunt ok, inclusiv stander, ulei, neutral, semnale. Cand ii dau gaz, se misca acul de la 0 la 50 fara probleme, dupa 50 km/h zici ca se misca in gol...haotic.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 24, 2014 Share Postat Martie 24, 2014 Am mers cu ea prin ploaie, acum cateva zile si am dus-o la spalatorie zilele trecute. Sa mi fi f""" ceva aia de la spalatorie? Bordul se aprinde, luminile sunt ok, inclusiv stander, ulei, neutral, semnale. Cand ii dau gaz, se misca acul de la 0 la 50 fara probleme, dupa 50 km/h zici ca se misca in gol...haotic.... Nu aveau ce sa iti strice aia de la spalatorie, oamenii s-au facut doar treaba. Probabil ai un scurt pe pe instalatie cauzat de apa sau ceva de genu.Studiaza un pic instalatia in manual. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 verifica prima data sigurantele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rylalex Postat Martie 25, 2014 Share Postat Martie 25, 2014 scoate mufa bordului, o sufli si o pui la loc. Si eu patesc la R6 mai mereu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyllander Postat Martie 26, 2014 Autor Share Postat Martie 26, 2014 (editat) Unde se afla mufa asta mai exact? O poza, ceva indicatii, sunt de mare folos. Multumesc! Editat Martie 26, 2014 de Hyllander Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 (editat) Unde se afla mufa asta mai exact? O poza, ceva indicatii, sunt de mare folos. Multumesc! In bord, pe spatele. Editat Martie 26, 2014 de ThunderByte Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Neutral Postat Martie 26, 2014 Share Postat Martie 26, 2014 Si la F3-ul meu turometrul o mai ia razna dupa 7000 dar acul de kilometraj functioneaza normal,cauza nu o stiu nici eu dar nici nu m-am obosit sa o caut,la mine nu a stat deloc in ploaie si nicila spalatorie nu o spal,posibil vreun contact imperfect la vreo mufa,ca sa scoti ceasurile sa ajungi la cele doua mufe ale lor se dau jos oglinzile,parbrizul si ornamentele negre din plastic de pe stalpii parbrizului apoi ai 3 suruburi la ceasuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Hyllander Postat Martie 29, 2014 Autor Share Postat Martie 29, 2014 Problema s-a rezolvat, va multumesc tuturor pentru sugestii. Era o siguranta de 10 sarita din locul ei, am impinso bine si totul merge ok. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
G B V Postat Martie 29, 2014 Share Postat Martie 29, 2014 Preventiv cumparati un spray de contacte si curata mufele(panou sigurante si mufa care intra in bord).Asa o sa scapi pe viitor de vreo problema asemanatoare pentru ca spray-ul o sa protejeze impotriva oxidarii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate