gabyshor Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 (editat) aia e man..asa zic si eu!! da' iarna cu ce naiba se misca ciumegii aia oare? sau toamna tarzie cu ploi si lapovite? ce bhasina rasuflata..! calitatea filmarii nota 9,.calitatea mesajului nota..nici nu merita..! una e sa-ti placa si alta e sa fii nevoit sa mergi cu masina. chestie de nuanta... mie mi-a placut clipu. da se mai putea lucra la el, dar pt inceput e f bine. vreau sa vad clipuri si de la cei care critica asa de vehement. Editat Martie 28, 2014 de gabyshor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mianmar23 Postat Martie 28, 2014 Share Postat Martie 28, 2014 (editat) vreau sa vad clipuri si de la cei care critica asa de vehement. Alta enormitate!!! Prima este "Mie nu-mi plac masinile" Cata ipocrizie sau lipsa de inspiratie in alegerea unui titlu pentru acel..."megafilmulet"!!!.. Ce oximoron mi-a iesit!!!... Sa-ntelegem ca daca nu suntem actori, regizori, scriitori sau compozitori, nu putem spune ca nu ne-a placut filmul X, cum a jucat actorul Y, piesa de teatru sau melodia cutare? Editat Martie 28, 2014 de mianmar23 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate