Amendatu` Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 CEL MAI MIC PRET, SE NEGOCIAZA REDUCERILE, BONUSURIDE FIDELITATE PENTRU MOTOCICLISTI CONTACT: AICI,PM SAU LA NR DE TEL DIN SEMNATURA Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Joe1 Postat Aprilie 11, 2014 Share Postat Aprilie 11, 2014 Super pret! Mersi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Aprilie 12, 2014 Autor Share Postat Aprilie 12, 2014 Super pret! Mersi! Cu placere si te mai astept! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SergentMajor Postat Octombrie 18, 2015 Share Postat Octombrie 18, 2015 Am inteles ca de la anu EUROINS o sa dispara.asa este? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Ianuarie 23, 2016 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2016 A disparut Astra! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
random string Postat Februarie 23, 2016 Share Postat Februarie 23, 2016 Am luat asigurare prin Amendatu' si ma declar multumit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dess Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 Te salut, Cum facem sa imi faci si mie un RCA? Ai o adresa de mail pe care sa iti trimit datele? Dupa incheiere imi trimiti tu hartia In bucuresti? Multam':) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Martie 22, 2016 Autor Share Postat Martie 22, 2016 Te salut, Cum facem sa imi faci si mie un RCA? Ai o adresa de mail pe care sa iti trimit datele? Dupa incheiere imi trimiti tu hartia In bucuresti? Multam':) Salut.Imi poti trimite datele aici: razvanski@yahoo.com.stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
csman Postat Martie 22, 2016 Share Postat Martie 22, 2016 (editat) dai pret mai bun ca cel mai ieftin de pe rca ieftin ? mai bun adica mai ieftin cu mai mult de 10 lei Editat Martie 22, 2016 de csman Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Martie 22, 2016 Autor Share Postat Martie 22, 2016 normal ca da! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
iulianserban Postat Aprilie 1, 2016 Share Postat Aprilie 1, 2016 Am incheiat astazi polita RCA cu Razvan si a fost totul foarte ok, de la pret pana la comunicare! Apelati cu incredere! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
radum Postat Aprilie 3, 2016 Share Postat Aprilie 3, 2016 (editat) Ma intereseaza incepand cu luna mai:)Se poate face la jumatatea lui aprilie cu incepere de la 1 mai? Cand sa te caut? Editat Aprilie 3, 2016 de radum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Amendatu` Postat Aprilie 5, 2016 Autor Share Postat Aprilie 5, 2016 Ma intereseaza incepand cu luna mai:)Se poate face la jumatatea lui aprilie cu incepere de la 1 mai? Cand sa te caut? Da se poate face.te astept cu un email cu datele tale si a motocicletei pe razvanski@yahoo.com.stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate