papoo Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Salut! In primul rand scuze daca s-a mai discutat despre asa ceva, dar nu am gasit nimic folosind mai multe cuvinte cheie. Ca sa trec la subiect: ce parere aveti de http://www.ebay.com/itm/Kymco-Quannon-KR125-KR-Sport-125-cc-Custom-Carburetor-Carb-Stage-1-3-Jet-Kit-/261216957331?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item3cd1be7393&vxp=mtr ? Din cate inteleg e un kit de modificare a carburatorului. A mai avut cineva, merita banii? Mie la prima vedere mi-a parut teapa. Am gasit totusi pe cateva forumuri de afara cateva pareri de bine, dar ma tem sa nu fie vanzatori sub acoperire. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
-UFO- Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Nu nerita banii, si nici efortul. Mai asteapta si ia-ti o moto mai mare... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Se numeste 'jet kit'. Am montat pe cateva motociclete inclusiv pe motorul meu. Factory pro si Ivan's jet kit sunt cele mai 'bune'. Nu cresc puterea decat f putin dar aduc o imbunatatire a cuplului/puterii pe toata plaja de turatii, ideale atunci cand se monteaza toba sport si filtru de aer sport pentru a elimina lipsa de putere la o anumita turatie.... Bafta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat Aprilie 13, 2014 Share Postat Aprilie 13, 2014 Fara toba si filtru sport, iti pierzi vremea si banii. Nu mai vorbesc de pistoane si axe cu came. Am pus si eu odata o duza de relanti mai mare ca sa nu mai dea rateuri . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate