Sari la conținut

papoo

Membru
  • Număr conținut

    58
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Motocicleta
    Suzuki GS500F

papoo's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. 500 km/h avea probabil si inca accelera... Au o problema unii cu apreciatul vitezei unei motociclete. Daca accelereaza repede si face zgomot nu inseamna ca are si viteza. Ieri pe Bd. Dacia dupa ce unul a schimbat banda fara semnal si fara sa se asigure fix in fata mea si i-am facut semn sa se uite in oglinzi, m-a pus la punct imediat: mi-a facut el semn sa o las mai moale in conditiile in care abia facusem dreapta si aveam undeva intre 30 si 50 km/h.
  2. Daca e cea de pe Titulescu, aproape de intersectia cu Banu Manta, a mai fost aranjata intre timp. Era ruginita toata si a stat afara, fara niciun fel de protectie (husa, celofan) cel putin doua ierni.
  3. Depune o contestatie oricum prin care sustii ca Politia a facut constatarile pe baza declaratiilor martorilor care sunt mincinoase. S-ar putea sa le tremure gladiolele cand sunt pusi sa jure cu mana pe Biblie ca asa s-a intamplat si li se reaminteste ca marturia mincinoasa se pedepseste cu inchisoarea. Daca nimeresti un judecator bun, ii descoase pana se contrazic intre ei (am vazut destule astfel de cazuri in instanta).
  4. Un moderator p-aici sa se ocupe de Sinister? Din cate stiam nu era admis pe forum limbajul licentios sau discriminarea... (asta apropo si de postul lui precedent in care spunea ca nu vorbeste cu oltenii)
  5. Am vizitat astazi salonul si pot spune ca am plecat total dezamagit. Motociclete foarte putine si de la putini producatori, nimic wow, oameni plictisiti peste tot (intr-adevar era 6 si ceva ceasul, dar totusi). Plecasem chitit sa imi cumpar husa pentru motor, o spuma de curatat casca si un top case. M-am intors cu o husa si cu un gust amar. Toti vanzatorii de echipamente/accesorii te trimiteau catre site-ul lor sa comanzi online (de parca nu puteam face asta si fara sa vizitez salonul) sau te invitau sa le vizitezi magazinul (ca de asta venisem acolo sa-i gasesc pe toti, ca mai apoi sa ma plimb toata saptamana prin magazine). Nicio reducere, preturi chiar mai mari decat ale pietei. Gasisem o spuma de curatare de la Liqui Moly, dar ce sa vezi, oamenii nu vindeau acolo, aveau toate produsele expuse doar ca sa-si faca reclama. M-am simtit mult mai bine dupa ce mi-au aratat-o si mi-au spus sa le vizitez magazinul saptamana viitoare. La Mannol la stand nu m-a invitat nimeni sa vizitez magazinul, asta pentru ca nu era nimeni la stand (m-am invartit 2 minute pe acolo si nimic). De banii dati pe biletul meu + al prietenei + pretul husei, imi comandam online o husa mai misto si nu pierdeam nimic.
  6. Salutare si bun venit printre motociclisti! Am cam aceeasi constitutie fizica ca si tine si am inceput tot cu 125. Daca esti sigur ca te intereseaza doar consumul si faptul ca e noua, atunci mergi pe Kymco. Eu am avut un Quannon de 125 si stiu ca era peste orice motocicleta chinezeasca sau taiwaneza. Consumul era undeva pe la 3%. Daca nu te intereseaza neaparat cele doua aspecte ia-ti ceva mai mare pentru ca o sa te plictisesti rapid de ea. Eu dupa un an am dat-o si mi-am luat un GS500F, motocicleta pe care ti-o recomand si tie (SH bineinteles). La banii astia cred ca te incadrezi si la un Ninja de 250 (tot SH) care e peste Kymco trebuie sa recunoastem.
  7. Si eu tot la baietii de la GRG mi l-am schimbat. Daca nu l-ai comandat deja, se pot ocupa ei si de partea asta. Ai aici site-ul: http://www.grantmoto.ro/
  8. "- g) permisele de conducere eliberate pentru categoria B sunt valabile pentru triciclurile cu motor avand o putere de peste 15kW, cu conditia ca detinatorii permiselor sa aiba varsta de 21 de ani impliniti"
  9. Da, releul tau actual cel mai probabil e de 21W x 2 de aici si comportamentul descris. Poti rezolva problema prin achizitionarea unui releu compatibil de 10W x 2 sau prin inlocuirea becurilor cu unele de 21W ce au acelasi soclu.
  10. Din cate stiu becurile de la semnalizarile standard sunt de 12V 21W. Totusi cred ca ar trebui sa clipeasca mai des. Acum cum se manifesta, stau doar aprinse sau nu se aprind deloc?
  11. Salut! In primul rand scuze daca s-a mai discutat despre asa ceva, dar nu am gasit nimic folosind mai multe cuvinte cheie. Ca sa trec la subiect: ce parere aveti de http://www.ebay.com/itm/Kymco-Quannon-KR125-KR-Sport-125-cc-Custom-Carburetor-Carb-Stage-1-3-Jet-Kit-/261216957331?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item3cd1be7393&vxp=mtr ? Din cate inteleg e un kit de modificare a carburatorului. A mai avut cineva, merita banii? Mie la prima vedere mi-a parut teapa. Am gasit totusi pe cateva forumuri de afara cateva pareri de bine, dar ma tem sa nu fie vanzatori sub acoperire. Merci!
  12. Ce treaba au societatile de leasing cu o companie care vinde motociclete?! Sunt business-uri total diferite cu strategii total diferite. Intr-adevar alegerea clientilor se practica in piata bunurilor de lux, dar nu cred ca motocicleta in cauza intra in aceasta categorie. Daca era asa nu mai veneati acolo, astepati sa va contacteze potentialii clienti si voi ii filtrati.
  13. @roadking: Cu tot respectul, gresesti in abordarea problemei. Chiar daca ai dreptate partial in modul in care gandesti, nu-i poti spune omului in fata toate astea, mai ales cand lucrezi in vanzari. La saloane in general motocicletele sunt expuse pentru a fi "calarite". E adevarat ca in Romanica, fata de afara, lipseste uneori respectul fata de bunul altuia, dar din nou daca problema e pusa asa cum trebuie omul intelege fara sa se supere. In vanzari exista o singura regula: clientul are intotdeauna dreptate. Iar daca nu ai realizat pana acum scopul saloanelor nu e numai de a vinde x motociclete ci de a crea si brand awareness. Cine stie cati copii din cei care "s-au dat in leagan" pe motoarele voastre vor ajunge mari mahari care la 20 de ani isi iau un 999...
×
×
  • Creează nouă...