f0rest Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 am un scuter de 50cc 4t si as vrea sa ii pun motor de 100c 4t ceva de firma NU CHINEZESCunde as putea gasi set motor complet (chiuloasa,piston,segmenti,cilindru) ce mi-ati recomanda si la ce magazin ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 am un scuter de 50cc 4t si as vrea sa ii pun motor de 100c 4t ceva de firma NU CHINEZESC unde as putea gasi set motor complet (chiuloasa,piston,segmenti,cilindru) ce mi-ati recomanda si la ce magazin ? Si ambielaj! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
OfficialBizkit Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 In primul rand vezi ca merge montat pe cadrul respectiv.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robike Postat Aprilie 18, 2014 Share Postat Aprilie 18, 2014 (editat) Vrei alt motor , sau doar un set motor mai mare? Daca vrei set motor ,poti sa cauti de la : malossi, airsal,polini, athena, dr... Daca vrei sa te ajute cineva , ar trebui sa dai mai multe detalii. Editat Aprilie 18, 2014 de robike Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
f0rest Postat Aprilie 20, 2014 Autor Share Postat Aprilie 20, 2014 clar am specificat mai in susam un motor de 50cc si vreau sa il schimb pe cadru un set motor de 100cc se poate ?daca se poate de la ce magazin si de la ce pret ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tex Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) Iti recomand setul motor de 80cc, nu cel de 100. La cel de 100 cred ca o sa ai mici probleme cu racirea si iti sunt necesare mai multe. Pe langa set, daca-l pui pe cel de 80, va trebui sa mai schimbi rolele + variatorul sau macar rolele (sa nu se tureze asa tare) S-ar putea sa trebuiasca schimbat si carburatorul daca vrei sa ai ceva castig. Castigul de viteza este de +10 km/h. O sa ai castig de putere mai mare. Nu cred ca renteaza. Costurile sunt relativ mari. Scuterul e bun de oras. Iti ajung 50-60 km/h. La 80 nu mai sunt safe. Editat Aprilie 29, 2014 de tex Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
KoKolau Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Si la cel de 80 trebuie schimbate unele, carburator, role de min 8 gr. o curea buna, modificari la filtru aer si e bine si o chiulasa pentru set de 80cc. Cel de 80cc are real 72cc si cel de 100cc are 82cc, cel de 100cc e cam prea fortat asa mi se pare, nu e ceva fiabil, e mai mult asa de... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate