Sari la conținut

robike

Membru
  • Număr conținut

    173
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Petrila, Cluj Napoca
  • Motocicleta
    enduro, suzuki bandit 250
  • Numar Moto
    cj20rbi

robike's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  1. Salut ! Niste piese noi pentru un bandit de 250 se gasesc pe undeva? Mi-am cumparat de pe un site niste placute de frana si un filtru de ulei dar nu mai gasesc site.ul respectiv. Mersi!
  2. Salut! Mai este cineva pe aici ?
  3. Va salut! trimiteti model brut de cheie prin curier ? Cheie simpla pentru un bandit din 90
  4. Se pot obtine numere rosii din alt oras decat orasul de resedinta"" . Concret ..locuiesc in Cluj napoca ,sunt din HD, dar nu am facuta mutatie pe CJ. Pentru numere rosii , trebuie sa duc mobra la R.A.R ? Mersi!
  5. Mai este banda ceramica, de culoare neagra...dar nu cred ca arata bine pe finala
  6. Mai bine o duci la cineva sa o colanteze. Costa mai putin decat o vopsire profesionala... Poti sa o faci cu un colant mat sau cu unul "carbon" (si acesta da o impresie de mat) Eu mi-am colantat mobra singur..dar daca nu ai mai facut asa ceva , mai bine o duci la cineva cu experienta in domeniu"" Am citit aici, printre randuri cum ca , vopseaua mata se zgarie foarte repede....probabil ca vopseaua respectiva nu a fost "tratata" la sfarsit cu lac.(lac mat)
  7. Salut! Nu stiu sigur, dar cred ca ai mai postat ceva legat de marirea cilindreei la mobra ta. Daca vrei mai multa putere, parerea mea este ca mai bine iti cumperi alta motocicleta decat sa faci modificari de genul. Daca este alt tip de motor, probabil trebuie taiat si sudat cadrul(prinderile) iar daca sudorul nu e bun, ii va scadea rezistenta. Si eu am vrut sa inlocuiesc un motor de 50 cu unul de 125-250...imi place sa mesteresc , dar pentru a circula legal pe strada ,ma costau actele mai mult decat motorul si m.am lasat pagubas. Totusi daca o sa faci modificarea,pune si tu niste poze...bafta!!
  8. La postul generat"" pe facebook a aparut urmatorul comentariu :Atelierul de Fabricatie si Reparatii grow-fast le turnam noi cu mare placere le putem si prelucra
  9. Mersi, ai fost de ajutor Inca nu stiu , o sa intreb daca exista un c-v intre cei doi. Daca ar exista, parca cv-ul expira in 30 de zile?
  10. Vreau sa cumpar o motocicleta de la x. X e plecat din tara ,x a cumparat motocicleta de la y dar motocicleta nu este inmatriculata pe numele lui x si y este plecat din tara. Ce se poate face?
  11. robike

    Accident in Covasna

    Foarte frumos, respect maxim
  12. robike

    toba

    O sa te saturi de sunetul pippiping si o sa vrei sa se auda mai incet
  13. robike

    toba

    Nu se potriveste. La rs, toba are traseul pe sub motor.
×
×
  • Creează nouă...