Sari la conținut

robike

Membru
  • Număr conținut

    173
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de robike

  1. Salut ! Niste piese noi pentru un bandit de 250 se gasesc pe undeva? Mi-am cumparat de pe un site niste placute de frana si un filtru de ulei dar nu mai gasesc site.ul respectiv. Mersi!
  2. Salut! Mai este cineva pe aici ?
  3. Va salut! trimiteti model brut de cheie prin curier ? Cheie simpla pentru un bandit din 90
  4. Se pot obtine numere rosii din alt oras decat orasul de resedinta"" . Concret ..locuiesc in Cluj napoca ,sunt din HD, dar nu am facuta mutatie pe CJ. Pentru numere rosii , trebuie sa duc mobra la R.A.R ? Mersi!
  5. Mai este banda ceramica, de culoare neagra...dar nu cred ca arata bine pe finala
  6. Mai bine o duci la cineva sa o colanteze. Costa mai putin decat o vopsire profesionala... Poti sa o faci cu un colant mat sau cu unul "carbon" (si acesta da o impresie de mat) Eu mi-am colantat mobra singur..dar daca nu ai mai facut asa ceva , mai bine o duci la cineva cu experienta in domeniu"" Am citit aici, printre randuri cum ca , vopseaua mata se zgarie foarte repede....probabil ca vopseaua respectiva nu a fost "tratata" la sfarsit cu lac.(lac mat)
  7. Salut! Nu stiu sigur, dar cred ca ai mai postat ceva legat de marirea cilindreei la mobra ta. Daca vrei mai multa putere, parerea mea este ca mai bine iti cumperi alta motocicleta decat sa faci modificari de genul. Daca este alt tip de motor, probabil trebuie taiat si sudat cadrul(prinderile) iar daca sudorul nu e bun, ii va scadea rezistenta. Si eu am vrut sa inlocuiesc un motor de 50 cu unul de 125-250...imi place sa mesteresc , dar pentru a circula legal pe strada ,ma costau actele mai mult decat motorul si m.am lasat pagubas. Totusi daca o sa faci modificarea,pune si tu niste poze...bafta!!
  8. La postul generat"" pe facebook a aparut urmatorul comentariu :Atelierul de Fabricatie si Reparatii grow-fast le turnam noi cu mare placere le putem si prelucra
  9. Mersi, ai fost de ajutor Inca nu stiu , o sa intreb daca exista un c-v intre cei doi. Daca ar exista, parca cv-ul expira in 30 de zile?
  10. Vreau sa cumpar o motocicleta de la x. X e plecat din tara ,x a cumparat motocicleta de la y dar motocicleta nu este inmatriculata pe numele lui x si y este plecat din tara. Ce se poate face?
  11. robike

    Accident in Covasna

    Foarte frumos, respect maxim
  12. robike

    toba

    O sa te saturi de sunetul pippiping si o sa vrei sa se auda mai incet
  13. robike

    toba

    Nu se potriveste. La rs, toba are traseul pe sub motor.
  14. robike

    Accident in Covasna

    Un mars pasnic va fi maine, este anuntata si presa si politia, daca vrei mai multe detalii, cauta la pagina 3 » Post actualizat in 12 Aug 2014 21:22 Posted Today, 08:44 AMAprindere luminari la locul accidentului si tentativel de omor. Sau omor, pentru ca dupa martori, baiatul care a avut accidentul a supravietuit, iar cand s-a trezit era omorat cu topoare in fata prietenei sale!!!! Informatie neconfirmata, dar credibila. Deci: aprindere luminari maine, miercuri la Sanzieni. Cei care sunt din zona, va rog sa vina. Plecare din Odorheiu Secuiesc, centru, la ora 15.30. Plecare din Targu Secuiesc, Kaufland, la ora 17.30. Va fi un mars pasnic, dar sa veniti cat mai multi!!
  15. robike

    Accident in Covasna

    In afara de adunarea de maine de la locul faptei, daca stie(vrea) cineva cum se organizeaza un protest, ar trebui scrise aici lucruri concrete...asta in cazul unui protest "cu acte" , daca nu , macar sa fie unul spontan.
  16. robike

    Accident in Covasna

    Cum se poate asa ceva.."Suntem cunoscuti de-ai victimei,de curand am reusit sa comunicam cu persoana care a incercat sa-l salveze pe ranit.Acesta ne spune ca la momentul cand a ajuns la victima acesta mai respira,insa tiganii l-au lovit pana l-au omorat....Ceilalti supravituitori au scapat ca prin minune dupa bataia incasata si loviturile de scanduri din gard si loviturile de cutit...in RO 2014 ...crima in toata regula musamalizata de Politia Romana...nu-i de mirare cand Presedintele e ruda cu tiganii...si guvernul actual e de tot rasul...."
  17. robike

    Util

    Pe unde as gasi in Cluj cauciucuri sh de vanzare? Multumesc
  18. robike

    Ajutor&asistenta moto!

    Salut! Niste gume sh pe unde gasesc? Multumesc.
  19. Daca e de 49cc, cu set motor vechi ..parerea mea este ca merge destul. Depinde si de ce pinioane ai, de cdi.Daca toba nu e limitata din fabrica, s-ar putea sa fie obturata cu ,calamina Filtrul ce firma e? pe cel original l-ai incercat?
  20. Nu cred ca exista pentru 49cc set motor de 125cc. Ce rost ar mai avea motoarele de 125 daca poti sa pui setul si gata. Daca ai gasi la noi in tara un set motor de 110cc , ti-ar trebui , cum au zis si colegii: alt ambielaj , alt carburator, alt filtru de aer, alta toba + frezate carterele
  21. Mie imi place cum ti-a iesit bobberul ). La cat mai multe astfel de proiecte!!
×
×
  • Creează nouă...