ianachim Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 sambata 26 april plecare dim la 8 retur pe seara drumul vechi calarasi bac silistra adamclisi negru voda vama ct si retur in fct de cum ne prinde lumina cu sau fara autostrada merge si o dalboka ... cu iesire prin negru voda sau vama veche Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Trandafir Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 la petromu de la iesirea din pantelimon ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Constantin Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Mergem si noi maine la Vama! Suntem 7. Nu vii cu noi? Ai cazarea asigurata! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 Mergem si noi maine la Vama! Suntem 7. Nu vii cu noi? Ai cazarea asigurata! domn' profesor multumesc de invitatie insa mi am programat o ca tura de o zi, si nu vreau sa va incurc ca voi fi pe fuga data viitoare daca mai este valabila invitatia la petromu de la iesirea din pantelimon ? voi veni pe centura dinspre otopeni, deci la podul spre branesti ajung Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Floryn_k1 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 (editat) . Editat Aprilie 25, 2014 de Floryn_k1 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 si daca PLOAIA va veni eu echipat pe drum voi fi ..... deja am facur rezervare la dalbok la midii asa ca ...... supa de midii 8.30 dupa podul de centura a bucurestiului spre branesti Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Vreau sa merg si eu daca a ramas valabil. Cati suntem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 25, 2014 Autor Share Postat Aprilie 25, 2014 Vreau sa merg si eu daca a ramas valabil. Cati suntem?pana acum 3 cu tine 4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat Aprilie 25, 2014 Share Postat Aprilie 25, 2014 Ok. La 8.30 la podul de dupa centura. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
remu1 Postat Aprilie 26, 2014 Share Postat Aprilie 26, 2014 @ienachim sa ne relatezi cum e vama-n primavara , drumul , mancarea , alea-alea , stii tu ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 27, 2014 Autor Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) @ienachim sa ne relatezi cum e vama-n primavara , drumul , mancarea , alea-alea , stii tu !in vama deja aparuse una din categoriile de specimenele care ma fac sa ocolesc acel loc vara in sezon...cocalarus hypiotus imputitus din neamul 'da si mie o tigare' in rest ... o zi plina de culoare si aroma /index.php?/topic/711778-gargaritele-de-rapita/ hai baieti cu filme si poze Editat Aprilie 27, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 HAI CU FILMARILE, CAMERA MEA A fost reglata nashpa si batea prea jos. incerc sa pun ce se poat vedea. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) poze https://drive.google.com/folderview?id=0B5hot8fsNy3cQkFsM1NJWU1fajA&usp=sharing la filmari am 28gb, 99% neinteresant, pot pune pe google drive in doua transe ca am pana in 20gb spatiu acolo, daca doreste cineva @Marius , ca sa reglezi camera , te conectezi prin wifi cu telefonul si la preview vezi live ce vede camera Editat Aprilie 27, 2014 de pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 poze https://drive.google.com/folderview?id=0B5hot8fsNy3cQkFsM1NJWU1fajA&usp=sharing la filmari am 28gb, 99% neinteresant, pot pune pe google drive in doua transe ca am pana in 20gb spatiu acolo, daca doreste cineva @Marius , ca sa reglezi camera , te conectezi prin wifi cu telefonul si la preview vezi live ce vede camera Stiu, dar telefonul meu era stricat...ai vazut ce telefon de rezerva aveam. Ma cam oftic, sincer. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 27, 2014 Autor Share Postat Aprilie 27, 2014 baieti am vru sa va zic de ieri dar sincer peisajul m a furat CAMERELE au stat cu lentila direct in soare ca asta e problema cand mergi spre si vii dinspre MARE ai soarele infata si la dus si la intors...... eu cand am soare in fata am doua variante fie stau cuminte si ma bucur de drum fie filmez in spate si e chiar mai fain ca bate lumina pe SUBIECT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariuss1900 Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 https://www.youtube.com/user/mariussi9100/videos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pstefan Postat Aprilie 27, 2014 Share Postat Aprilie 27, 2014 (editat) La Marius camera chiar nu a stat cu lentila in soare )) Editat Aprilie 27, 2014 de pstefan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate