danm Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 unde sau cine face conducte de frana ( i-mi trebuie pe o anumita lungime ) ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Cauta la dezmembrari, sau vrei pe comanda? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Doua Roti Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 Salut, Ce lungime ai nevoie ? Am eu un set conducte frana metalice, pe fata sunt 2 conducte ce pleaca separat din pompa spre etrieri. 0740.899.579 0721.340.445 Numai bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
calin_cz Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 unde sau cine face conducte de frana ( i-mi trebuie pe o anumita lungime ) ? eu am apelat la : http://www.thunderbikes.ro/Tuning-motociclete-Motociclete-de-vanzare-Service-motociclete-Piese-de-schimb-lubrifianti-produs_Conducte%20de%20frana%20Racing%20HEL_75.html lungime, culoare, capete/pozitie capete exact cum am vrut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
maniakmoto Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Doua.roti, poti lasa un pret te rog? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Cauta la astia care fac furtune industriale. Eu mi-am facut la tdm cu teflon la interior, intaritura din dantura de soarece si furtun din piele de sarpe... Ma rog, glumesc, nu mai tin minte exact materialele (am preferat fara intaritura metalica si intaritura e ceva plastic daca tin minte bine). Cert e ca am dat 210 ron (fata de ce gaseam pe piata la ~400-450 ron) si se simte frana mult mai bine decat cu cele originale. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
danm Postat Aprilie 30, 2014 Autor Share Postat Aprilie 30, 2014 1350 mm , am incercat la industriali nu au capetele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
lipton Postat Aprilie 30, 2014 Share Postat Aprilie 30, 2014 Iti configurez eu la orice dimensiune, cu orice fel de capete. Conductele vin cu piulite ambutisate din fabrica si capete insurubabile, nu se taie/sertizeaza la noi. Detalii aici: http://www.performance-shop.ro/349-componente-conducte-frana Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate