Bica Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 Cine ma poate ajuta cu o bobina de inductie de R6 sau de R1(sunt la fel)...pe bani...evident...? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bike me Postat Mai 8, 2014 Share Postat Mai 8, 2014 daca ai rabdare pana luni iti trimit eu prin posta 2 bobine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Cine ma poate ajuta cu o bobina de inductie de R6 sau de R1(sunt la fel)...pe bani...evident...? Gata a cedat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Mai 9, 2014 Autor Share Postat Mai 9, 2014 Gata a cedat? da...imi intrerupe la relanti..merge cand in 3 cand in 4 cilindrii..daca il turez peste 2000 merge rotund...eu suspectez o bobina..sau o scurgere de curent undeva...din cate am inteles...its a common issue la R6/R1...interesant este ca inainte sa schimb distributia nu am avut problema asta...sa se fi stricat fix acuma....asa din senin... daca ai rabdare pana luni iti trimit eu prin posta 2 bobine dar ai modelul asta de bobine?is bobine individuale pe fiecare cilindru... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Este problema lor si la R1 si la R6..tipul asta de bobine cedeaza..am avut o gramada de cazuri. Este vorba de cele individuale...nu cele cu fise. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Mai 9, 2014 Autor Share Postat Mai 9, 2014 din fericire l-am luat azi la puricat..si cred ca ori mufele pe bobine nu erau etanse din cauza la acele gumitze portocalii care nu alunecau frumos...ori vreo bobina nu era coborata destul pe bujie....acum toarce ca un motan in calduri.....eram gata sa comand o bobina...huhhh... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate