Effect20CM Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 (editat) Salut baieti , astazi o prezint pe suzi a mea...facuta dupa sufletelul meu.cand am cumparat-o nu arata nici pe departe ca acum...si cum mie imi place sa mesteresc..cu ceva munca si muuult mult suflet. a iesit ce a iesit....mie unul imi place si chiar nu ma intereseaza daca o sa fie unii rautaciosi si o sa critice....pun ceva poze cu asta mica ; Editat Mai 11, 2014 de Effect20CM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Sa o calaresti sanatos! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 interesanta. ce cauciuc ai pe spate?janta originala sau schimbata? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristi2868 Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 se poate pune si 150-70-17 pe geanta originala fara nici o problema Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pogor[frate] Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Stiam da ui cum arata zici ca explodeaza acum:))cauciuc pompat cu steroizi.de aia am intrebat daca e janta originala Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Mai 11, 2014 Autor Share Postat Mai 11, 2014 interesanta. ce cauciuc ai pe spate?janta originala sau schimbata? e janta originala si e un 160-70-17 si suportul de la etrier este modificat un pic...e scos din prindere si tras mai in afara si prins iarasi ca sa nu atinga...eu asa am luat-o dar pe viitor o sa ai pun un 150-70-17 pentru ca pe acestea il cam "umfla" un pic...oricum imi place cum sta pe el... Sa o calaresti sanatos! Multumesc Stiam da ui cum arata zici ca explodeaza acum:))cauciuc pompat cu steroizi.de aia am intrebat daca e janta originala da ) o sa caut un 150 - 55 ar da super...sau ceva mai jos oricum... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Figment Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Frumoasa foc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
GeekRider Postat Mai 11, 2014 Share Postat Mai 11, 2014 Nice toy! Asfalt aderent! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Mai 11, 2014 Autor Share Postat Mai 11, 2014 Frumoasa foc Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate