CatalinR Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Bună, Căutând un cdi pentru o motocicleta Gilera Nordwest 600 din 1993 am găsit următorul site care produce cdi-uri ( alternativa celor originale). << www.ignitech.cz >> Modelele compatibile si lista de preţuri se găseşte pe site. Sper sa fie de ajutor. Asfalt uscat Cătălin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Ar mai fi de adaugat: mult mai ieftine decit cele OEM si cu avans programabil prin PC. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinR Postat Mai 13, 2014 Autor Share Postat Mai 13, 2014 În plus băieţii de la Ignitech asigură si suport tehnic privind alegerea cdi-ului potrivit conform configuraţiei motorului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Grimstone Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Dap sunt ok. Numai ca aveti grija trebuie cunoscute foarte bine curbele de avans ale motorului. Eu am vandut mai multe prin Romanica de la imfsoft.com in marea parte TCI si vreo 3 CDI-uri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 2/3grade in plus pe cuplu nu vor fi niciodata probleme,fabrica nu duce la performanta maxima nici un motor. Doar cele pregatite special pentru curse. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
coeval-garage.com Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Here you can find our offer. NEW CDI module NIPPONDENSO 0 7000-2380 FOR GILERA NORDWEST 350,600 / Our price: 450 Lei including TVA delivered to Romania. Feel free to ask if you are interested. http://www.coeval-garage.com Cheers! Marcin Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
draku Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 În plus băieţii de la Ignitech asigură si suport tehnic privind alegerea cdi-ului potrivit conform configuraţiei motorului. asta doar pana cumperi dispozitivul, dupa aia se fac ca ploua, raspund foarte greu sau deloc la intrebari cei interesati ar trebui sa obtina toate lamuririle necesare inainte de a face achizitia Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CatalinR Postat Mai 14, 2014 Autor Share Postat Mai 14, 2014 Am postat doar pentru a facilita accesul la informaţii utile. Decizia alegerii produsului si modul de exploatare ne aparţine în totalitate. Corect zis : toate informatiile trebuie cerute înainte de a cumpăra produsul. Sa nu mă înţelegeţi greşit, nu fac reclamă dar si noi ca si cumpărători avem responsabilităţi. O zi bună la toţi, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate