io, bogo Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 ATGATT! - Stiu, chiar e utopic. Pentru restul baietilor care minimizeaza importanta vitezei in accidente, iata marea diferenta: colegul Jerry s-a lovit la cot si acum ne povesteste. Altii se rup in doua. Asfalt uscat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 20, 2014 Autor Share Postat Mai 20, 2014 ATGATT! - Stiu, chiar e utopic. Pentru restul baietilor care minimizeaza importanta vitezei in accidente, iata marea diferenta: colegul Jerry s-a lovit la cot si acum ne povesteste. Altii se rup in doua. Asfalt uscat! stii ce este culmea? eu merg cam tare de felul meu... si atunci mergeam cuminte... daca as fi mers ca de obicei as fi crosetat mult inainte de locul impactului si eram acasa nevatamat... grrr... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MotĂśrizer Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 deci viteza mica nu ucide dar face buba in cot Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Seb Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 dar sunt curios... nu te-a vazut sau te-a vazut dar si-a inchipuit el ca tu esti mai mic si aveti loc ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Mai 21, 2014 Autor Share Postat Mai 21, 2014 dar sunt curios... nu te-a vazut sau te-a vazut dar si-a inchipuit el ca tu esti mai mic si aveti loc ? nu exista sa nu vezi. exista sa nu te uiti. era sa rateze intrarea in curtea hotelului si aschimbat banda brusc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 nu exista sa nu vezi. exista sa nu te uiti. Spune-i asta orbului, )))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate