kappy666 Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 stiu ca nu este in Romania dar nici calatorie nu este,motiv pt care nu am vrut sa aglomerez topicul "calatorii in strainatate" duminica 18.05,tura de o zi la vecinii bulgari.de ce la vecini iarasi? "pentru ca aproape,pentru ca trafic lejer,pentru ca mancare buna,pentru ca locuri frumoase,pentru ca..." 2 kle,unul "posedat" de magarusul marius celalalt de subsemnatulhttp://bulgariatravel.org/en/object/355/devetashka_peshterahttp://bulgariatravel.org/en/object/287/Vodopadi_na_Bulgaria Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) magarusul. nu e plecat prin turcia??? ma bag si eu Editat Mai 20, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 Biutiful. Or sa fie clar incluse in ruta viitoarei mele ieseli. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 20, 2014 Autor Share Postat Mai 20, 2014 magarusul. nu e plecat prin turcia??? magarusul este in RO. ma bag si eu-ianachime,tura a fost duminica,18.05! pe viitor,daca "vei tine ritmul" te luam Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Eu cred ca Ianachim se referea la faptul ca "se baga in seama", in discutie, topic...etc. Editat Mai 20, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 20, 2014 Autor Share Postat Mai 20, 2014 (editat) Eu cred ca Ianachim se referea la faptul ca "se baga in seama", in discutie, topic...etc. nu i-am scris cu rautate...ma gandeam ca a fost neatent. cunoastem baiatu;acum ca a nascut Kali,poate ne revedem la o sarma,Ianachime & co! Editat Mai 20, 2014 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Mai 20, 2014 Share Postat Mai 20, 2014 (editat) nu pot sa scriu decat un post la 15 minute asa ca....... am vazut topicul cu data de azi si dupa m am uitat la poze continutul nu l am citit vazand data de azi m am gandit ca este pt wkendul ce urmeaza da va prind eu...... in wkendul trecut am preferat alta DECONECTARE..".. cand vii la ...O TRAGERE? Editat Mai 20, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 20, 2014 Autor Share Postat Mai 20, 2014 (editat) nu pot sa scriu decat un post la 15 minute asa ca....... am vazut topicul cu data de azi si dupa m am uitat la poze continutul nu l am citit vazand data de azi m am gandit ca este pt wkendul ce urmeaza da va prind eu...... in wkendul trecut am preferat alta DECONECTARE..".. cand vii la ...O TRAGERE?- in timpul saptamanii cu placere,in weekend-uri cat va tine vremea(sper pana in decembrie ), ies din Bucuresti, la plimbare cu mobreta Editat Mai 20, 2014 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate