riderontornadoes Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 M- a sunat un prieten ca e un accident urat pe drumul sarii, in dreptul casei de casatorii. Se pare ca un motociclist a fost acrosat de o basculanta/camion. Politie la fata locului. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-46-ANK Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Acum am ajuns si eu de la locul faptei. Un suzi bandit parea, dar foarte avariat, motociclistul deja urcat in salvare, constient, il duceau la municipal pt mai multe investigatii, desi paramedicul a asigurato pe mama lui, si ea prezenta acolo, k nu are nimic grav (cap, coloana). Nimeni nu a fost de fata exceptand taximetristul pe care motoru' la depasit fortand semaforul. Unul din camioane a trecut si motorul a intrat in rotile celui de-al 2lea. Nu vrei decat sa auzi ca nu a murit nimeni, ca vorba aia: motorul il repari/inlocuiesti, sau pur si simplu te lasi! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator AparTe Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 Urat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vpower16v Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 El este ......cat de cat bine, constient, dar cu destule probleme, are clavicula rupta, multiple contuzii taieturi si hematoame, urmeaza sa ii faca o alta ecografie de dimineata. Hai sa nu umplem topicul iar cu vorbe auzite de la x si y. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mircea_c20 Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 Din pacate eu sunt protagonistul nefericitului eveniment. Va asigur ca nu am fortat nicio culoare si n am facut vreo depasire riscanta ! Imi vedeam de drumul meu spre casa cand basculanta venita din contrasens s a horat sa vireze stanga ! Soferul credea k la culoarea verde doar el are prioritate. Am din plin in el si mi am pierdut cunostinta, greseala mea cea mai grava este ca n am avut echipament de protectie... Ca si leziuni m am ales cu o fractura de umar si multiple contuzii si plagi la nivelul picioarelor.. In rest sunt bine! Folositi echipamentul, nu se stie cand vine ceasul rau !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B-46-ANK Postat Mai 28, 2014 Share Postat Mai 28, 2014 (editat) Mircea imi cer scuze dak am zis vreo tampenie...doar ce am auzit ca declarase taximetristul...plus vechea vorba a tuturor "avea si viteza"...tipic. Ma bucur k nu ai nimic grav la cum arata motorul ce presupun ca e cam dauna totala. Abia aseara am aflat ca era vina aluia ca totusi se da prioritate cand schimbi directia. Dar ce sa stie taranu' Editat Mai 28, 2014 de B-46-ANK Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jupanu77 Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 Multa sanatate! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate