Sari la conținut

vpower16v

Membru
  • Număr conținut

    107
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Bucuresti
  • Carnet moto din
    2011
  • Motocicleta
    TDM 900 ‘03

Vizitatori Recenți Profil

Blocul vizitatori recenți este dezactivat și nu este arătat altor utilizatori.

vpower16v's Achievements

  1. Salutare ! Se vand cutiile urmatoare. Topcase konvoi mare 150 ron Cutii laterale heavyduties mari 600 ron Pret fix! Predare in Bucuresti ! Detalii: Le dau asa cum sunt, cu bune si cu rele. Au sistemele de prindere. Topcase-ul are o fisura incercuita cu rosu. Am intarit eu fundul cu tabla de aluminiu si lipitura poxipol. De 3 ani tine fara probleme, incarcat la maxim si plimbat pe drumuri off-road. Una din cutiile laterale are o modificare. Are un "buzunar" de extensie. Este utila modificarea pentru motocicletele cu evacuare pe o singura parte. Placa de la extensie este din plexiglass de 10 mm si are o fisura lipita cu adeziv special de plexiglass. Zona incercuita cu rosu. Aceasta modificare se poate da jos !! Cine cumpara aceste cutii, cu 2-3 modificari le adapteaza pentru motocicleta lui.
  2. Salutare! ce an de fabricatie este xtz-ul meu? in civ scrie 1997. Ms
  3. Salut! nu tin minte exact dar pe arborele cotit este o piulita care la motorul asta se desface si de aici bataia respectiva. Am citit pe advforum cand ma documentam despre motocicleta. Exact cum zici tu sunetul vine din ansamblul biela vilbrochen. Ai grija ca daca scapa piulita aia e nasol, pune-l mechanic sa se uite atent.
  4. El este ......cat de cat bine, constient, dar cu destule probleme, are clavicula rupta, multiple contuzii taieturi si hematoame, urmeaza sa ii faca o alta ecografie de dimineata. Hai sa nu umplem topicul iar cu vorbe auzite de la x si y.
  5. salut ! cauta pe google despre autosol. Gasesti pentru metal, inox, aluminiu etc. Au pe stoc la kronau sau pe louis, dar gasesti si la magazine specializate auto.
  6. Salutare! Caut sa fac o conversie supermoto pe o yamaha xtz 660, deci sunt in cautare de solutii. Am nevoie de cerc janta 17 x 2,75 sau 3 ", cu 36 spite sau toata roata spate (butucul poate sa fie defect pt ca nu il folosesc) sau un set de jante compatibile cu yamaha XT / TT.
  7. Salutare! Caut sa fac o conversie supermoto pe o yamaha xtz 660, deci sunt in cautare de solutii. Am nevoie de cerc janta 17 x 2,75 sau 3 ", cu 36 spite sau toata roata spate (butucul poate sa fie defect pt ca nu il folosesc) sau un set de jante compatibile cu yamaha XT / TT.
  8. vpower16v

    Bursa SuperMoto

    Salutare! Caut sa fac o conversie supermoto pe o yamaha xtz 660, deci sunt in cautare de solutii. Am nevoie de cerc janta 17 x 2,75 sau 3 ", cu 36 spite sau toata roata spate (butucul poate sa fie defect pt ca nu il folosesc) sau un set de jante compatibile cu yamaha XT / TT.
  9. Mersi baieti! -eu vroiam sa cumpar sh...deci nu la 550 lei -din cate stiu eu, wifipac si telecomanda au acumulator inclus. Calitatea imaginii, dupa mine, e ok, nu simt nevoia de 4k si 120 fps, filmez ziua; n-am citit ff mult dar din ce stiu h3 S e un hero 1 imbunatatit cu wifi inclus care chiar consuma bateria. Ma mai documentez
  10. K, ascult...dar explica si de ce ...chiar sunt interesat
  11. Salutare! caut sa cumpar un wifi pac pt un hero 1, astept un pont ceva.... numai bine!
  12. @alex ....vroiam sa vin dar nu e$te timp ))) @yuk.....am auzit ca este chinul de pe lume...m-am pregatit cu una nou nouta 6 euro + tva ...firar....un cauciuc de 1mm made in japan = multe beri .....acum la capac am jumate garnitura jumate silicon negru ))
  13. mersi de pont, azi incerc sa ajung la fostul mecanic si o sa stau langa el. Daca nu rezulta nimic bun din acesta interventie, la sfarsit de sezon il desfac singur!
  14. cata, multumim pentru poze si timpul dedicat editarii lor! sa ne traiesti !
×
×
  • Creează nouă...