Sari la conținut

accident drumul sarii bucuresti


riderontornadoes
 Share

Postări Recomandate

Acum am ajuns si eu de la locul faptei. Un suzi bandit parea, dar foarte avariat, motociclistul deja urcat in salvare, constient, il duceau la municipal pt mai multe investigatii, desi paramedicul a asigurato pe mama lui, si ea prezenta acolo, k nu are nimic grav (cap, coloana). Nimeni nu a fost de fata exceptand taximetristul pe care motoru' la depasit fortand semaforul. Unul din camioane a trecut si motorul a intrat in rotile celui de-al 2lea. Nu vrei decat sa auzi ca nu a murit nimeni, ca vorba aia: motorul il repari/inlocuiesti, sau pur si simplu te lasi!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

El este ......cat de cat bine, constient, dar cu destule probleme, are clavicula rupta, multiple contuzii taieturi si hematoame, urmeaza sa ii faca o alta ecografie de dimineata. Hai sa nu umplem topicul iar cu vorbe auzite de la x si y.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Din pacate eu sunt protagonistul nefericitului eveniment. Va asigur ca nu am fortat nicio culoare si n am facut vreo depasire riscanta ! Imi vedeam de drumul meu spre casa cand basculanta venita din contrasens s a horat sa vireze stanga ! Soferul credea k la culoarea verde doar el are prioritate. Am din plin in el si mi am pierdut cunostinta, greseala mea cea mai grava este ca n am avut echipament de protectie... Ca si leziuni m am ales cu o fractura de umar si multiple contuzii si plagi la nivelul picioarelor.. In rest sunt bine! Folositi echipamentul, nu se stie cand vine ceasul rau !!!

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Mircea imi cer scuze dak am zis vreo tampenie...doar ce am auzit ca declarase

taximetristul...plus vechea vorba a tuturor "avea si viteza"...tipic. Ma bucur k nu ai nimic grav la cum arata motorul ce presupun ca e cam dauna totala. Abia aseara am aflat ca era vina aluia ca totusi se da prioritate cand schimbi directia. Dar ce sa stie taranu'

Editat de B-46-ANK
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...