Sari la conținut

Scanteieste cand doreste ea....


Postări Recomandate

Da pana acum partea de electrica era ok i-am luat piston am muncit de l-am pus am dat si o galetusa de bani fiidnca aveam alte planuite si acum aflu dupa toata truda ca da scanteie cand vrea ea ! E cagiva raptor si pana sa i iau piston avea scanteie de mama focului acuma ioc am consumat si bateria in incercarea disperata de a o porni astazi trebuie sa iau instalatia la purificat pentru ca nu este nimic ars insa daca dai la automat si o inclini stanga dreapta face contactul si da scanteie undeva ceva nu face contact bine , ce anume poate fi ? Si inca o problema cand i-am pus pistonul a trebuit sa demontez bobina si pe acele suruburi de la bobina aveam niste fire acuma nu mai stiu daca sunt toate pusse acolo si daca trebuiesc puse una langa cealalta sau separat am unul alb+negru si unul albastru si pe papucul de la bobina vine unul alb cu albastru parca ! Ma poate ajuta cineva cu aceste doua micute probleme ? Ce sa curat sa verific sa leg si ce fire vin la bobina si cum ?

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Am rezolvat problema am curatat toate mufele si mufisoarle e si firicelele care erau ingropate in mazga am izolat ce era de izolat iar la bobina cum spuneam pe un surub veneau 3 fire 2 albastre si unul alb+negru si pe mufa de la bobina alb+albastru le-am conectat pe cele doua albastre pe acelasi surub cu cel alb+negru si acum scanteieste ! Deci piston cu segmenti noi are , scanteie are ( provenita de la o bujie NGK R ) o sa cumpar cand voi avea bani una iridium am inteles ca cica ar fi mai buna ( asta observ si in pretul exorbitant insa deh sa paraie ) ) Momentan umblu cu benzina din sticla o sa o conectez la carburator ! O alta nelamurire rezervorukl are doua stuturi unul care vine prins in 2 suruburi langa care sunt si fireloe de la sonda si unul care vine mai la stanga si are filet pe interior sa inteleg cva unu este vacum i unu este care intra in robinet nu ? si robinetul cum te uiti la el stutul din dreapta este intrarea si iese prin stanga in carburator nu ? Ca in schema de mai jos :

 

Carburator --------------------------Robinet------------------Rezervor

 

Exact asa cum te uiti la motoreta din profil sau este inversa ordinea ? Are niste chestii care ma bat rau....Cu alte intrebari stupide revin mai incolo o sa incerc sa o pornec numai sa vina un prieten cu masina !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...