c0sminel Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Dupa cum mi-am dorit naked visul incepe sa prinda contur.Am luat un SV650S ca sa pastrez acelasi motor v2 si il voi face naked Sv este din 2000, Investitii au fost majore -segmentat -distributie -scaune supape refacute -semeringuri supape -tot kitul de garnituri ale motorului -carburatia -kit lant -servisare furca -bujii -baterie -placute noi Din fericire are furca reglabila si aripa spate Pe viitor voi monta un bugspoiler Astazi va primi -jug de suzuki sv naked -ghidon -capete ghidon -conducta frana -pompa frana honda -toba MIVV Sunt in cautare de far rotund cu sticla clara si bord care nu stiu ce sa aleg,cel stock sau un Koso Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Me no likey Era mai frumos TL-ul Sa il stapanesti sanatos, sunt sigur ca va iesi ceva frumos din el. Pt. idei si sfaturi vezi la pisoi (goodkat) facuse o chestie asemanatoare, din S in N. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Shiro Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Diferenta este ca al lui Goodkat e generatia a doua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
biancocelleste Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Pai, spor la treaba! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 modificarile sunt aceeasi treaba,o sa caut si eu o codita de generatia nou sa vad daca se potriveste usor usor prinde forma. maine: -montat far de hornet 900 cel cu sticla clara(cred ca o sa ii montez lupa bi-xenon) -montat toba ca a ajuns azi dar trebuie sa mai mergem si la munca -aerisit frana(montat pompa de hornet 900) -inghesuit instalatia electrica » Post actualizat in 20 Jun 2014 16:33finalul se apropie.maine ajunge bordu si prinderea farului(azi l-am prins asa de proba) » Post actualizat in 20 Jun 2014 16:33. » Post actualizat in 20 Jun 2014 16:36pe drum sunt si -manetele -alta pompa de frana(ca cea de hornet nu a mers) -bug spoilerul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Mâine te aștept să mergem la adunare dacă merge treaba repede! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adidas Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 -montat far de hornet 900 cel cu sticla clara(cred ca o sa ii montez lupa bi-xenon) -montat toba ca a ajuns azi dar trebuie sa mai mergem si la munca Mai bine ii pui un H4 Osram Nightbreaker si iesi mai bine decat cu xenonul. Mai pui si Mivv-ul ala, abia asteapta Marele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iunie 21, 2014 Autor Share Postat Iunie 21, 2014 Marele ?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zapp Postat Iunie 21, 2014 Share Postat Iunie 21, 2014 (editat) Ti-ai tras albina? ) ... Faina mobra, sa o stapanesti sanatos, si multa bafta in transformare ... daca ai grija de asta la fel cum ai avut grija de TL ... clar e in maini bune !!! P.S. Cand vezi si tu niste conserve albe autohtone las-o mai al relanti Editat Iunie 21, 2014 de zapp Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iulie 1, 2014 Autor Share Postat Iulie 1, 2014 incet incet se apropie de finalul dorit lista continua: -rim stripuri -bug spoiler -parbriz -manete -mansoane -update frana fata(inca nu stiu ce voi pune) -xenon pana in prezent cei 1000km facuti impreuna a daunat doar posteriorului(sa incerc o modificare la sea) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Iulie 1, 2014 Share Postat Iulie 1, 2014 Ghidonul nu are rise-ul prea mare, nu iei vantul prea in piept? ... eu as fi pastrat semighidoanele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
c0sminel Postat Iulie 1, 2014 Autor Share Postat Iulie 1, 2014 La viteza mea de croaziera de 120-130 e ok. Deja la viteze mai mari trebuie sa ma aplec dar nu.prefer plimbările lungi si confortabile.sanatatea e mai importanta(am ceva probleme cu spatele) » Post actualizat in 11 Jul 2014 11:09 i-am mai dat putina atentie -poza cu toba -rim stripuri -cabluri noi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate