titi_rulment Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 salut am cumparat un simson cu atas dar acesta nu e unul original cu un DUNA pt. Pannonia. cel cu botul ca de avion problema e ca imi lipseste chiar...botul...piesa de rezistenta a acestuia.are cineva asa ceva??? sau macar sa-mi imprumute piesa pana o copiez.platesc bineinteles. multumesc anticipat victor8502@yahoo.com 0741660232 uite si o poza... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 cumm zacea atasul de panonia aseara in pivnita... cred ca de 15 ani sta acolo. intreb ce dracu face cu el si postez. probabil ca nimi dar oamenii in varsta sunt uneori mai dificili. ca sa spun doar atat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Decembrie 3, 2006 Autor Share Postat Decembrie 3, 2006 adica???ai asa ceva??? nu inteleg...scuze. fii mai explicit Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 aseara am fost la cineva sa recuperez o roata de BMW R12 lasata acolo pentru a fi spitata. nu am gasit spitele la timp, a ramas roata la omul asta cateva luni. coborand in pivnita (mama ce bar de motoristi merge facut acolo....) dupa roata, am observat rezemat de perete un atas. uitandu-ma la el mai atent am vazut ca este de panonia. ceva de aluminiu incerca din varful atasului sa mai straluceasca la lumina chioara a becului... nu am intrebat aseara ce se petrece cu el. omul nu are panonia. are simson. dar pot sa intreb. (are atasul dela simsonul lui) ma indoiesc ca nu il va vinde. dar trebuis sa il iau cu binisorul ca e in varsta.. si mai dificil. nu stiu daca va da piesa imprumut, ar trebui sa o cer eu, nu pt altcineva. te tin la curent Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Decembrie 3, 2006 Autor Share Postat Decembrie 3, 2006 merci mult de tot in sfarsit o raza de speranta... asteptun raspuns...ai numarul meu de telefon.victor salutari Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 3, 2006 Share Postat Decembrie 3, 2006 ok, no problem . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Decembrie 3, 2006 Autor Share Postat Decembrie 3, 2006 ai mess??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 am fost, omul nu era acasa. in seara asta mai ies si incerc sa mai trec odata. nu se culca odata cu gainile. daca nu, maine. i-am lasat vorba oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Decembrie 4, 2006 Autor Share Postat Decembrie 4, 2006 merci mult astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 5, 2006 Share Postat Decembrie 5, 2006 mda. omul zice ce doreste 2 miniloane pe el. "ca e de aluminiu domle, e complet, are roata, e intreg.. bla, bla.." i-am explicat ca imi doresc sa cred ca pretul asta nu e batut in cuie. si asa si e, mai lasa. voi incerca sa fac poze, dar trebuie sa ajung acolo cu cineva care are camera. si sa treg bec pana in pivnita.. urmeaza intrebarea: da' nu vinzi dom'le doar partea din fatza? vom vedea ce raspunde. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Decembrie 5, 2006 Autor Share Postat Decembrie 5, 2006 omule merci mult ne vedem maine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
titi_rulment Postat Decembrie 6, 2006 Autor Share Postat Decembrie 6, 2006 inca odata merci vali.raman dator oameni buni am rezolvat topic inchis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 raman dator termina... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 Poate are cineva chef de reconditionare..cica e inmtariculata, totul original, si la fo 150 de euroi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 trebuie sa incerc sa nu ma las dus in ispita.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dimethylmercury Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 unde e acest utilaj? eu i-am scris un pm la harciogul, despre locatia acestui Simson, insa nu am primit raspuns. Chiar m-ar interesa f mult. Imi spune cineva, unde e? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CUXI Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 am vorbit eu cu cel care-l vindea...dar s-a vandut din pacate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 of doamne...simsonu ala e superb...si ieftin rau...merita facut...pacat...cum dau de proprietarul cel nou?eu am unu care il da la 10 mil in stare mai nasoala ca asta, si asta merita....m-ar interesa....any ideea cum pot intra in posesia lui?acte are?doamne, mor cand vad asa ceva... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 simsonul nici la viata lui nu a fost mare fan de atas! asa ca daca vreti sa reconditionati un simson si sa-l tineti cat mai mult in viata renuntati la cada aia care n-are nici un rost! eventual daca gasiti unul cu atas dati-l la fier vechi ca e de aluiminiu si costa destul! in primul rand ca omoara motorul un atas si oricum motoarele cu atas nu sunt de fapt motoare si daca au vreun rost este acela de a cara ieftin si prost, exact dupa dogma comunista! NU MERITA!!! motorul e motor, masina e masina! sa nu le confundam! un motor cu atas este un _rahat_ fara nici un rost! cara un om in plus sau 4-5-6 saci, mult mai putin decat o masina si cu un consum mult marit (mai ales la lepre si urinale)... si manevrabilitate mult scazuta pe orice tip de teren! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
valicaddy Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 manevrabilitate mult scazuta pe orice tip de teren! pacat ca nu am filmulet, nu stiu daca faceam rotocoale asa frumoase in noroi sau daca urcam asa bine pe scari fara atas la M.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 7, 2006 Share Postat Decembrie 7, 2006 fara atas urci... cercuri la fel! poate chiar mai frumoase si nu doar pe stanga! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Magic4Ce Postat Decembrie 8, 2006 Share Postat Decembrie 8, 2006 renuntati la cada aia care n-are nici un rost! dati-l la fier vechi ca e de aluiminiu si costa destul! motoarele cu atas nu sunt de fapt motoare mai nene... ori sunt eu prea prost(putzin probabil) si n-am inteles gluma ori meriti o bataie sora cu moartea pt inconstienta incomensurabila tot respectul pt patratzelele albastre de sub avatar dar nu sunt de acord cu tine pt ca - unu - "cada" aia valoreaza mai mult vanduta ca piesa unui colectionar decat data la fier vechi(unde apropos nu se primeste al si cu) - doi - motocicleta cu atas iti ofera satisfactii inimaginabile dar... daca nu ai incercat nu vorbi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Daca vrea cineva un MZ cu atas, ca vaz ca sunteti interesati de atasiste. aici e si linkul unde gasiti detalii..cre ca la maxim 10 bulioane il luati. toocmai aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Mr_ORL Postat Decembrie 9, 2006 Share Postat Decembrie 9, 2006 Daca vrea cineva un MZ cu atas, ca vaz ca sunteti interesati de atasiste. aici e si linkul unde gasiti detalii..cre ca la maxim 10 bulioane il luati. toocmai aici frumos gatu de lup , da mie tot la simsonu ala imi sta gandu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate