shoby13 Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Ma poate ajuta cineva cu manualul de reparatie pentru cagiva planet 1997-2000 eu il aveam in romana dar nu stiu ce sa intamplat si cum de l-am pierdut ! As fi foarte recunoscator ! Un link de download sau daca puteti sa atasati df-ul aici ar fi perfect ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Uite-l aici: http://www.manualedereparatie.info/categorii/cagiva.html Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 multumesc frumos ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenkawa Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 Cu placere. Spor la treaba. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate