todea Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 http://www.ebay.co.uk/itm/141172506413?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Foloseste cineva?Merita?Chiar face ce scrie acolo sau doar marketing?!Ma intereseaza strict pentru enduro adica paduri,30 grade+ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 e marketing...nu face nimic, am auzit ca fierbe mai repede decat ala normal, nu cumpara )) bai esti nebun, chiar ai facut topic pt asta? )) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
todea Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 Pai cumpara tu si revii cu un feedback Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 O sa cumpar eu si o sa feedback-ez. Dar nu anul asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alfred Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Cel mai bun antigel e un Ventilator si kit de pompa apa marita, restul e cancan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
zoli13 Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Sant si pe la noi antigeluri cu punct de fierbere mai ridicat de ex de la Motul cred ca face aceeasi treaba si este pe raft in aproape orice magazin moto in rest Alfred are dreptate ventilator neaparat si daca sant bani si pt pompa marita e si mai bine.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Soso Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 bai fredy, tu chiar nu vrei sa faci vanzare vad. On topic, folosesc engine ice. Habar nu am daca ajuta la ceva, dar fara teste de laborator nu stiu cum ar putea cineva sa isi dea seama. La exc525 parca parca ajuta , der nu mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Suzuki_RM_125 Postat Iulie 24, 2014 Share Postat Iulie 24, 2014 Si eu am folosit Engine Ice ... nu mi s-a parut cu nimic mai bun decat cele consacrate .. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edi Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Eu am in Yamaha WR250F antigelul original din 2010.Am completat fix o ceasca de apa de atunci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
siadimet Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Nici eu nu am avut probleme cu racirea cat am avut Yamaha. Si nu am avut nici ventilator nici pompa marita. La Ktm-uri am folosit mai mereu apa de baut in alte scopuri. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate