eugenjnr Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Salut ! Stie cineva unde se poate repara un capac de alternator fisurat (yamaha r6)? Cred ca e capacul de la alternator, este cel negru, de pe partea stanga. Este fisurat si curge ulei. As vrea sa-l sudez provizoriu pana imi vine cel nou.. Astept niste recomandari si eventual preturi... Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bica Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 daca vrei sa il sudezi tu....bara de durafix...lampa de instalator....si ai rezolvat.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banditbiker82 Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 Cauta-l pe Sirius , la Diham... face treaba buna !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
MAN!AC Postat Iunie 28, 2014 Share Postat Iunie 28, 2014 oricine care sudează cu Argon te poate ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
eugenjnr Postat Iunie 28, 2014 Autor Share Postat Iunie 28, 2014 Mersi baieti ! Am gasit pe cineva care o sa ma ajute. A zis ca e in jur de 150 RON toata treaba cu tot cu montat/demontat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate