rola Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 nici daca luau amandoua foc nu erau atat de mari pagubele, probabil a sarit si din asfalt, sanatate fetei. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
XCS911 Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Voi inca credeti televizorul?! Come on... Prin satele suprapopulate care urmeaza sa devina viitoare cartiere "metropolitane" trebuie avuta mare grija. Pentru cei care nu stiu, Florestiul e un sat lung cu 2 benzi pe sens si multe strazi laterale. Nu sunt semafoare, dar sunt capace de canal care nu sunt la nivel cu asfaltul pe b1, masini care-ti ies din dreapta direct pe b2 si opresc ca sa intoarca, masini care ies din dreapta pe b1 cand b2 e ocupat de vecinul care vrea sa intoarca. Si am zis doar de cei care sunt pe sens cu tine... In principiu e haos si daca nu esti atent la o ora cand toti au treaba, risti sa te dai de terra dupa ce ricosezi din ceva masina... Cat pentru motorista, sper ca esti bine si sa te urci inapoi calare cu moralul sus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banat rider Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 din pacate era la vanzare pe aici mobra este un kawasaki er6n umblat putin pe la km si ceva spoiala si d-soara zicea ca nu este a ei ci a unui prieten totusi SANATATE MULTA ii doresc !!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigis Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 un Panigale e 22.000 , ce te face sa crezi ca m-am gandit la euro... eu zic sa mai scoateti amandoi cate un 0 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvinio Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 eu zic sa mai scoateti amandoi cate un 0 si cu tine care-i treaba mestere? bagare de seama? lumineaza-ma ...ce-i cu 0 ala? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigis Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 si cu tine care-i treaba mestere? bagare de seama? lumineaza-ma ...ce-i cu 0 ala? scoate cate un 0 si de la euro si de la lei, pentru ca ER-6N ala nu costa atat nici in visele lui....nici in ale tale Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvinio Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 scoate cate un 0 si de la euro si de la lei, pentru ca ER-6N ala nu costa atat nici in visele lui....nici in ale tale exact cum banuiam , bagare de seama ...pai ce discutam noi si ce zici tu nu are prea mare legatura... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristirus Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 Kawa ER6N ii Pare kawasaki er 6.Interesant ca motociclista era super "echipata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gigis Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 75.000...da ce motocicleta avea? Panigale? exact cum banuiam , bagare de seama ...pai ce discutam noi si ce zici tu nu are prea mare legatura... amice, sa-ti reamintesc ca primul post al acestui thread este al tau? si pe urma ai continuat cu amicul tau convertor valutar? grow up Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Iulie 8, 2014 Share Postat Iulie 8, 2014 amice, sa-ti reamintesc ca primul post al acestui thread este al tau? si pe urma ai continuat cu amicul tau convertor valutar? grow up baietas, sunt acrii strugurii ? @ silvinio- am incurcat preturile de la panigale cu cele de la desmosedici , credeam ca faci referire la desmo. Pana la urma stie cineva, domnisoara e in regula ? In orice caz, insanatosire grabnica, daca e cazul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
silvinio Postat Iulie 9, 2014 Share Postat Iulie 9, 2014 nu-i nimic , iar gigi sa fie sanatos ca nu stau sa-i fac consiliere ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate