emy Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 si cand sapui ca nu porti pica ma duce ci gandul ca cineva ti-a facut ceva dar ai trecut mai departe,deci ti-a facut cineva ceva? (intrebarea e la modul cel mai serios) daca imi facea cineva ceva spuneam ca nu port pica desi mi s-a intamplat sau mi-a facut cineva ceva, deci nu n-am nimic cu nimeni pentru ca n-am nici un motiv pentr asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
banu Postat Februarie 9, 2007 Share Postat Februarie 9, 2007 daca imi facea cineva ceva spuneam ca nu port pica desi mi s-a intamplat sau mi-a facut cineva ceva, deci nu n-am nimic cu nimeni pentru ca n-am nici un motiv pentr asta te salut de peste bloc,de la 10 minute de tine!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndogaru Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Poze Pictures Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Poze Pictures Poate esti pregatit pt weekendul asta(ulei ,costum si toate cele) Ps:cum o fi vremea in weekend? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndogaru Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Sunt gata,ma-m dat ieri pana in vernesti si mere bine kawa mea.Oricum dak e vremea mai naspa tot ies in weekend sa ma plimb,macar prin oras si tot e ceva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 16, 2007 Share Postat Februarie 16, 2007 Mergi la Siriu daca se hotareste ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndogaru Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 Mergi la Siriu daca se hotareste ceva? Merg Si in seara asta as merge pe undeva prin oras,afara nu cred ca as iesi ca bate jale vantu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
uchigheri Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 topicul este pentru poze?? sau se contabilizeaza posturile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 17, 2007 Share Postat Februarie 17, 2007 topicul este pentru poze?? sau se contabilizeaza posturile? Anuntam un drum(oricare ar fi) ,la care faceam poze si poze pe care le puneam aici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 uite niste bikeri de buzau poze cu motoarele nu mai pun ca oricum sunt numai motoare de fite si poate pune silviu poza aia facuta cu tel a iesit poza mai naspa ca am facut-o pe modulul macro, asta e Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
emy Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 uite niste bikeri de buzau poze cu motoarele nu mai pun ca oricum sunt numai motoare de fite si poate pune silviu poza aia facuta cu tel a iesit poza mai naspa ca am facut-o pe modulul macro, asta e apar si eu in poza Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 -dupa 2 mici burnout-uri facute de sorin si mihalcea Niste pozne de ieri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 O poza cu fosta care tocmai papa un zx6r Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 (editat) eu shi motorul la care mi-au ramas ochii cand ma plimbam prin buzau, inainte sa va cunosc(pe forum), sa shtiu cine suntetzi, cred ca pe la inceput cand a fost cumparata... Editat Februarie 21, 2007 de bodox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kitty Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 Silviu ti se face reclama la motor! ai fani! yey! ))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox Postat Februarie 21, 2007 Share Postat Februarie 21, 2007 (editat) nu reclama....e super tare motorul....shi nuj daca e cineva care nu ar fii de acord.... @kitty: se vede ca stai shi pe sbz, ca numai pe acolo....... Editat Februarie 21, 2007 de bodox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 silviu ce cauta degetu mijlociu in cadru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SILVIU.C Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 silviu ce cauta degetu mijlociu in cadru? Intreaba-l pe Miky Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
johndogaru Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 (editat) E misto suzuki gsx1000,dar nu se compara cu bestia mea de 500 Editat Februarie 22, 2007 de johndogaru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kitty Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 se gaseste cate unu sa nu fie de acord, stai tu linistit... si cum adica se vede ca stau si pe sbz? e vreo problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox Postat Februarie 22, 2007 Share Postat Februarie 22, 2007 se gaseste cate unu sa nu fie de acord, stai tu linistit... si cum adica se vede ca stau si pe sbz? e vreo problema? nu e nici o problema dar numai acolo sunt remarci de genul....nu am nimic cu tine....dar nu trebuie sa faci insinuari de genul ca sunt fan sau pupincurist doar pt simplul fapt ca admir o motocicleta....respect, shi nu mai fii asha rautacioasa shi incerca sa ieshi in evidentza luand la mishto diferite persoane.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Radu46 Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 topicul acesta e pentru poze nu pentru abureli Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Kitty Postat Februarie 23, 2007 Share Postat Februarie 23, 2007 bodox se vede ca nu cunosti cum sta treaba pe aici. imi cer scuze ca te-am bagat in seama...o sa-ti explic cand/daca o sa ne intalnim vreodata personal. nu te mai simtii atacat pt orice se spune pe acest forum, pt ca multe din lucrurile spuse sunt simple glume si intepaturi, nu treb sa le iei in serios mai ai de invatat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bodox Postat Februarie 24, 2007 Share Postat Februarie 24, 2007 bodox se vede ca nu cunosti cum sta treaba pe aici. imi cer scuze ca te-am bagat in seama...o sa-ti explic cand/daca o sa ne intalnim vreodata personal. nu te mai simtii atacat pt orice se spune pe acest forum, pt ca multe din lucrurile spuse sunt simple glume si intepaturi, nu treb sa le iei in serios mai ai de invatat oki....got it....sa zicem.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Enduro Braesti Postat Februarie 25, 2007 Share Postat Februarie 25, 2007 Ma copii, va amintesc ca asta e forum de MOTOCICLIÂŞTI.A nu se intelege greÂşit ca am ceva cu cei care nu au inca motocicleta...Âştiu cum e, deoarece Âşi eu pana sa imi iau primul motor eram pe forum uri moto.De fapt, vreau sa spun, ca la Buzau se discuta prea mult in afara caracterului acestui site, inclusiv de cei cu moto. PS:SPER SA SE INCALZEASCA VREMEA .Numa' bine! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate