Bogdan_dbm Postat Iulie 21, 2014 Share Postat Iulie 21, 2014 Salutare! Aveti idee pe unde se poate face itp-ul la mobra in Pitesti sau imprejurimi? Dar in weekend, pt ca in cursul saptamanii sunt plecat. Multumesc anticipat! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
littlekriminal Postat Iulie 23, 2014 Share Postat Iulie 23, 2014 Ce de oameni saritori, dl. Bogdan. M-am interesat la un prieten, 0748579152, pe langa Carrefour, vizavi de RAR, e o hala albastra, in continuarea Carrefour-ului catre Pitesti. Suna la numaru' ala.Cand ne mai vede la fata, esti la Bucuresti? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AG86BRS Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 Inca o locatie unde eu am facut si la TZR si GS este exact dupa Mr Bricolage pe Craiovei. Si pret bun si terminati si repede Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Bogdan_dbm Postat Martie 13, 2015 Autor Share Postat Martie 13, 2015 acolo am facut, unde ai spus tu AG86BRS...a fost super ok omul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AG86BRS Postat Martie 17, 2015 Share Postat Martie 17, 2015 ma bucur ca ti-am fost de ajutor. Asfalt uscat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate