vladdark Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Salu, nu stiti pe cineva care retapiteaza si modifica (putin), sei moto prin zona BAIA MARE? merci. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 In Timisoara /index.php?/topic/680380-retapitez-scaune-moto/?hl=%2Bretapitare+%2Bscaune+%2Bmoto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Salu, nu stiti pe cineva care retapiteaza si modifica (putin), sei moto prin zona BAIA MARE? merci. Nu stiu cine face sei moto in special,dar as putea face rost de vreo 2 numere de telefon de la oameni care se ocupa se retapitari and shit si sunt sigur ca te-ar rezolva ei.dau de veste? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdark Postat Iulie 30, 2014 Autor Share Postat Iulie 30, 2014 Nu stiu cine face sei moto in special,dar as putea face rost de vreo 2 numere de telefon de la oameni care se ocupa se retapitari and shit si sunt sigur ca te-ar rezolva ei.dau de veste? Salut. Da, te rog, sa vad ce rezolv, merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Iulie 30, 2014 Share Postat Iulie 30, 2014 Salut. Da, te rog, sa vad ce rezolv, merci Hai ca pana pe luni dau de oameni si fac rost de numere de telefon.scuze ca dureaza atat,dar sunt prins cu munca si nu am cum da de ei decat personal.stai cu ochii pe aici si o sa postez numerele de telefon.noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdark Postat Iulie 30, 2014 Autor Share Postat Iulie 30, 2014 Hai ca pana pe luni dau de oameni si fac rost de numere de telefon.scuze ca dureaza atat,dar sunt prins cu munca si nu am cum da de ei decat personal.stai cu ochii pe aici si o sa postez numerele de telefon.noroc! OK, nici o problema, ca nu frige chiar asa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulaveritei Postat August 2, 2014 Share Postat August 2, 2014 Salu, nu stiti pe cineva care retapiteaza si modifica (putin), sei moto prin zona BAIA MARE? merci. Salut! Eu am fost la un tapiter vechi, pe langa str. Splaiul Republicii, cu o sa de Honda Pantheon, din doua bucati. Mi-a facut-o ca noua. Am fost foarte multumit si de calitate si de pret. Incomparabil omul cu noua generatie de tapiteri. Nu mai am cartea lui de vizita, dar te pot conduce la el. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 4, 2014 Share Postat August 4, 2014 Salut! Eu am fost la un tapiter vechi, pe langa str. Splaiul Republicii, cu o sa de Honda Pantheon, din doua bucati. Mi-a facut-o ca noua. Am fost foarte multumit si de calitate si de pret. Incomparabil omul cu noua generatie de tapiteri. Nu mai am cartea lui de vizita, dar te pot conduce la el. Yep,de el e vorba,vecin de-al meu.pe miercuri postez numarul lui de telefon aici sa fie de folos si altor doritori.noroc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vladdark Postat August 11, 2014 Autor Share Postat August 11, 2014 SALUT, vad ca nu au aparut numerele de telefon, dar macar adresa, nr casa... Merci Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Salut, sunt si eu interesat tot pt. Baia Mare. Ms. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Imi cer mii de scuze dar am fost tot pe drumuri ai cu munca...fac tot posibilul saptamana aceasta.adresa e strada republicii,bloc 13A,nu stiu nr. apartament.il cheama Shenk(nu stiu daca am scris bine) Otto.e una din scarile din mijlocul blocului,cred ca scara B sau C.incerc sa postez si nr de telefon saptamana aceasta.mii de scuze:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raulaveritei Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Eu vorbeam despre str Splaiul Republicii. Nu sunt blocuri acolo, doar case. E un PFA la o casa. Nu mai tin minte nr de casa sau nume, sau nr de telefon, dar stiu sa ajung acolo. Daca vrea cineva, cum am spus, il conduc acolo.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Februarie 3, 2015 Share Postat Februarie 3, 2015 Salut, Ma poti indruma putin? eventual pe un google maps? Ms! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 10, 2015 Share Postat Februarie 10, 2015 Salut, Ma poti indruma putin? eventual pe un google maps? Ms! 0721061711-otto Da un telefon aici si vezi.eu duc seile moto saptamana asta la dansul sa se ocupe de ele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Februarie 23, 2015 Share Postat Februarie 23, 2015 0721061711-otto Da un telefon aici si vezi.eu duc seile moto saptamana asta la dansul sa se ocupe de ele. Super tare, o sa dau un telefon azi sa vad situatia. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Februarie 25, 2015 Share Postat Februarie 25, 2015 Super tare, o sa dau un telefon azi sa vad situatia. Merci! Rezolvat?ca eu inca nu am ajuns la el,desi suntem vecini:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 29, 2015 Share Postat Aprilie 29, 2015 Imi fac autocritica:vecinul nu se pricepe deloc la sei moto,doar la canapele!le-am dus la el,au iesit varza.si evident ca le-am trimis la Timisoara,la un user de pe forum si sunt absolut dementiale.in BM nu face nimeni cum trebuie!m-am si documentat un pic de la inceputul primaverii.sorry pt datele de dinainte! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Din fericire n-am avut cand sa merg cu saua la veciunul tau Cica mai este un tip care face ceva de genu in BM, o sa ma risc sa incerc la el, daca nu e ok o trimit si eu in tara...dar cam am nevoie de mobra. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Din fericire n-am avut cand sa merg cu saua la veciunul tau Cica mai este un tip care face ceva de genu in BM, o sa ma risc sa incerc la el, daca nu e ok o trimit si eu in tara...dar cam am nevoie de mobra. Daca ai nevoie doar de retapitare,trimiti saua la TM si in cateva zile e gata.luni trimiti,pana vineri e gata.iti garantez ca in BM dai banii degeaba! » Post actualizat in 30 Apr 2015 09:28 De 5 minute am montat si eu seile refacute,si...a intinerit motorul cu cativa ani.nici noi nu erau asa.au metarial de pe noile modele de BMW 2014-2015,incredibil arata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Daca ai nevoie doar de retapitare,trimiti saua la TM si in cateva zile e gata.luni trimiti,pana vineri e gata.iti garantez ca in BM dai banii degeaba! » Post actualizat in 30 Apr 2015 09:28 De 5 minute am montat si eu seile refacute,si...a intinerit motorul cu cativa ani.nici noi nu erau asa.au metarial de pe noile modele de BMW 2014-2015,incredibil arata. Poze !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george05 Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Poze !!! Ultimul post de pe pagina.montate,doar live:P /index.php?/topic/680380-retapitez-scaune-moto/page-45&do=findComment&comment=3967242 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marc87 Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Super, arata beton! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sanyes Postat Aprilie 30, 2015 Share Postat Aprilie 30, 2015 Vroiam poze cand ii montat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate