beware ! Postat Iulie 26, 2014 Share Postat Iulie 26, 2014 Hai cu spontaneitatea matinala !!! Intalnirea: 9:30am la Fantana Miorita. Traseul de mai sus. Pana acum suntem 3 motoare Punct. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 (editat) Voi erati cei de la Babele, cu un XX albastru in grup? Editat Iulie 28, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iulie 28, 2014 Autor Share Postat Iulie 28, 2014 Cu noi era in XX albastru, dar la Cabana Piatra Arsa, nu Babele. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
warlock Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Cabana Piatra Arsa e in drum spre cheia.....nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iulie 28, 2014 Autor Share Postat Iulie 28, 2014 E pe Valea Prahovei Si tin and cont ca am fost tot cei trei anuntati initial, ne-am rezervat dreptul de a modifica traseul cum am vrut noi. Problem? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 28, 2014 Share Postat Iulie 28, 2014 Da, Piatra Arsa... whateva' Deci voi erati Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
beware ! Postat Iulie 29, 2014 Autor Share Postat Iulie 29, 2014 Da, Piatra Arsa... whateva' Deci voi erati Unde ne-ai vazut?Cumva pe tine te-a intrebat Mihai daca ploua spre sinaia? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate