Metal Heart Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Politie, masuratori, motor negru sifonat bine. Bikerul nu era prin imprejur. Atat stiu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Iulie 29, 2014 Autor Share Postat Iulie 29, 2014 Atunci cred ca e un Monster, am intrebat daca avea carene, mi-a zis ca nu. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TDMANDI Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 M-a sunat un prieten care are grija de motor/chei/casca. Ducati negru, cucoana care a intors brusc. vaca...proasta... sanatate colegului Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Flavyus21 Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Sanatate riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ulupu Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Daca e la iesire din pasaj in directia spre Vitan, ATENTIE MARE! Inainte de statia de tramvai, odata puteai face stanga pentru a Intra pe str. Ghe. Patrascu. Acum NU se mai poate. Si o groaza de vite or sa intoarca peste linia de tramvai , calcand peste linia continua, chiar dupa statie. Eu ieri am trecut pe acolo si toate vitele erau dezorientate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SheriffC Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 (editat) Eu am fost acolo dupa accident.clasica poveste.nu te am vazut....fara comentari.colegu a fost urcat in salvare si trimis la spital.era julit la glezna la genunchi,incheietura mana,si parca putin la spate.dupa impact s a ridicat si s a asezat pe bordura.eu am ajuns la cateva minute dupa impact.accidentul s a produs pe calea calarasilor pe sensul de mers hala traian.cam 500 m de inters de la piata muncii.motocicleta sifonata bine.janta stramba ,ghidon rupt,oglinzi,scarite,schimbator,radiator indoit...codita zgariata.semnale sparte...cam atat la prima vedere. Editat Iulie 29, 2014 de SheriffC Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Costin1 Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Sanatate riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bogdansam Postat Iulie 29, 2014 Share Postat Iulie 29, 2014 Sanatate riderului! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate