Sari la conținut

bogdansam

Membru
  • Număr conținut

    72
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de bogdansam

  1. Cu cea mai mare placere, dar e in perioada 28-30 iunie sunt la un curs pe Circuitul de Motocros Zarnesti. Dar cu prima ocazie am sa fiu prezent. Multumesc.
  2. Felicitari pentru tura ! Am sa tin aproape, poate data viitoare ma incumet si eu intr-o astfel de aventura.
  3. Salutari !!! M-am gandit sa mai intretin putin zona, sa nu implinim 1 an de când nu s-a mai scris. Deci, ce faceti, scoateti motocicletele de la iernat? Participati anul acesta pe la intruniri ? Pe unde ? O plimbare ? Pe unde?
  4. Da, intradevar, dornic de o plimbare, dar sa asteptam si vremea prielnica, prin luna Aprilie sau Mai.
  5. Salve! Atunci sa ne organizam pentru un traseu. Doritori? Ce spui AlexAB?
  6. Salutari tuturor pro si contra ! Astept cu nerabdare se ajung si eu anul acesta la MAN Editia VII, cu motocicleta bineinteles. Am sa aleg cazare in zona, in asa fel incat sa nu consum nici prea multa bere si sa ma plang ca este prea scumpa smd. La astefel de intalniri nu va fi toata lumea multumita, ca nu avem cum sa fim, nu suntem toti la fel, deci cel mai bine este ca atunci când nu-ti convine ceva sa-l inlocuiesti cu alceva ( este berea prea scumpa bei apa, nu-ti convine cazarea in locatie, te cazezi la o pensiune in zona si primesti si B.F. si nu este o gluma). Ultima mea intalnire cu MAN-ul a fost la editia II in anul 2014, la Marginimea Sibiului, pot spune ca a fost foarte bine, mancare buna, bere pe masura, preturi nu mai stiu, dar a fost ok, gulasul a fost magnific, ca si cazare am cautat prin inprejurimi ma precis la Cisnadioara, pensiunea Sub Cetate. Sper la o organizare mai ampla pentru plecarea din Bucuresti. Lasand discutiile pro si contra, mai mult contra dupa cum se vede, asteptam cu nerabdare sa ne revedem la MAN Editia VII Salutari Gospodare, forta si rabdare sa ai cu noi! Sa auzim de bine!
  7. Frumos, merita traseul revizitat si de ce nu in grup, poate in acest an 2019. Asfalt uscat!
  8. La mulți ani ! Interesant traseu, ma va inspira pentru 2019, dar cred ca o sa includ și drumul spre Cascada Bigar , Parcul Național Cheile Nerei -Beusnita spre Oravita, (57B) - Potoc (571C) - Camping Valea Beiului și mers către Cascada Beusnita.....am sa revin cu detalii despre tura completa, poate mai este cineva interesat, dar eu am mersul pe moto mai încet mai ales pe zonele enduro. Asfalt uscat!
  9. Salutari din 2019. La mulți ani ! Interesanta tura, am sa o bifez pentru 2019.
  10. Salutari! Daca este cineva interesat, cu tristete dezmembrez Bandit-ul, GSF 600 din 1996.
  11. Salutari tuturor! Dintre toti Banditii cine merge la M.A.N si este din Bucuresti ? Numai bine!
  12. Salutari tuturor! Am tot cautat pe net, de preferinta in Romania, o pedala frana pentru Suzuki Bandit 600cc, din 1996, poate fi noua sau SH, poate ma puteti ajuta cu un link.... Multumesc.
  13. Salutari tuturor !!! 1. Doresc sa va multumesc tuturor pentru urarile de bun venit. 2. In perioada 4-5 aprilie, avem "Sarbatoarea permiselor cat.A, editia a II a", locatia este Curtea de Arges (dati o cautare pe forum, eu nu pot sa pun link-ul) Este cineva interest de acest eveniment, poate dam o tura si pe Transfagarasan ??? Sunt motociclisti din Bucuresti dornici sa participle la acest eveniment???
  14. Salutari tuturor!!! Am fost la SMAEB când nu aveam permis moto si moto, am mers si de când am permis moto si moto.....deci a devenit o traditie la mine. In rest vizionam, incalecam si probam, dupa care mancam mici si bem bere (fara alcool) si nu in ultimul rand ne distram. Sa auzim de bine !!!
  15. Salutari tuturor !!! Asa cum spune si titlul, trebuie sa ne ferim de taximetristi, dar oare pana unde au de gand sa mearga acesti soferi, daca pot fi numiti asa. Primul contact, ca motociclist, era sa-l am a doua zi dupa ce am primit permisul cat A undeva in sept 2013, veneam de pe str. Drumul Taberei si am facut stanga pe str. Brasov, de pe straduta de la Mec de langa Billa (intersectia de la Tricodava), cine iese drept in fata mea, un taxi-metrist, norocul meu ca nu aveam viteza si l-am vazut ca nu opreste, replica NU te-am vazut! In data de 19 Ianuarie 2015 venem cu autoturismul pe str. 1Mai spre strada Brasov si la intersectia cu Kauflandul, banda pentru stanga (spre Kaufland) era oprita la stop, iar eu aveam verde pe directia inainte. Cine credeti ca din sens opus intoarce pe contrasens (banda de stanga catre Kaufland, in sensul meu de mers), un taximetrist....specialist in ale sofatului (Malus 6, dupa acest incident), nu te-am vazut, sunt vinovat.... spuse el, dar oare cu ce ma incanta spusele lui, daca era un motociclist. Pana la urma am facut amiabila si a platit platforma pentru a duce autoturismul la servis. Am atasat cateva poze, din pacate cele de la locul accidentului nu sunt foarte clare... Numai bine si fara evenimente !!!
  16. Salutari tuturor si La Multi Ani !!! Sper ca anul acesta sa ma prind si eu intr-o plimbare..... Numai bine!
  17. Salutari tuturor !!! Este prima data când scriu aici pe Banditmania, sper ca nu este prea tarziu. Sunt posesorul unui Bandit din 1996, achizitionat in Iulie 2013, iar categoria A am dobandit-o in Septembrie 2013, deci a trecut mai bine de un an. In iarna 2013-2014 am schimbat arcurile de la suspensia pe fata, iar in Iunie am ajuns la M.A.N., a fost primul drum mai lung (700km dus-intors), a fost mai usor la dus intrucat eram un grup de 4 motociclisti, iar la intoarcere am fost singur.....a fost un drum lung.... In ianuarei 2015 am dus motocicleta la iernat, iar in Martie astept sa inceapa sezonul..... Deci, daca vor fi intruniri in Bucuresti, sau in tara cu "Banditii" poate ne intalnim......
  18. Data viitoare poate va ganditi si la incepatori, am sa fiu prezent in acest caz. Distractie placuta!
×
×
  • Creează nouă...