Falkenberg Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 (editat) Nu. Nu m-a trecut prin capul ca cineva ar fi capabil de asa ceva si trebuie sa verific la achizitionarea masinii din ce material sunt facute placutele. M-am uitat asa prin roata daca mai aveau carne, si nu m-am atins de ele. In oras franarea chiar era ok. Editat August 6, 2014 de Falkenberg Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AfXv237 Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 placute organice - se uzeaza repede, nu-ti uzeaza discul de frana (care e mult mai scump daca-l iei nou), frana mai slaba placute sinterizate (metalice - tip HH mi se pare) - mananca din disc mult mai repede decat cele organice, frana imbunatatita, scartaie Mai sunt si semi-metalice - tip HG sau ceva de genul P.S: (Lucas) TRW e marca de calitate. In niciun caz nu e ceva rahat. E doar vorba de tipul materialului din placuta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Falkenberg Postat Septembrie 14, 2014 Share Postat Septembrie 14, 2014 Sintered au frana imbunatatite doar in unele contitii, conform rezultate de pe gugle. Pentru sintered ai nevoie si de discuri de stainless steel, altfel le pierzi repede. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Septembrie 15, 2014 Share Postat Septembrie 15, 2014 Nu vreau sa supar pe nimeni dar, din pacate, placutele de frana TRW pentru motociclete sunt printre cele mai slabe care se pot monta pe motociclete (si nu pt ca s-ar consuma rapid). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate