Asociatia Custom Romania Postat Septembrie 12, 2014 Autor Share Postat Septembrie 12, 2014 salut....se pare ca a iesit super intalnirea...am modificat si eu motorul meu ,nu e chiar la gata ca venise sezonu si nu aveam rabdare sa stau fara....la iarna am sa mai bibilesc la el si poate ne vedem la editia a doua...sanatate multa Salut. Da, pentru prima editie a iesit super, zicem noi... In primavara incercam sa organizam un expo asemanator in Bucuresti, unde o sa incercam sa aducem si ceva motoare retro si o sa existe si sectiunea de hobby, pentru cei care nu traiesc din asa ceva dar care sunt pasionati si detin un custom-bike. Asa ca cei care detin motociclete custom sau retro si considera ca e ok sa fie admirate si de ceilalti, ne pot contacta (pe privat pentru a nu umple aici forumul). Asfalt uscat tuturor Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Octombrie 9, 2014 Share Postat Octombrie 9, 2014 Foarte frumos ar fi sa fie si in Bucuresti..poate ma bag si io cu Honda Gl 1000 din 75..daca o am gata pana atunci..spor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ancalagon Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 GL 1000? Foarte tare, asa ceva as vrea si eu sa vad... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 10, 2014 Share Postat Octombrie 10, 2014 Bucuresti ar fii greu accesibil multora din provincie, celor doar pasionati! Dar poate o sa fie si ceva mai micut printr-o zonă sălbatică sau mai retrasă! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
raduprint01 Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 planuim cate 2 expo/an, una la bucuresti si una in tara, in locatii diferite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
IceLord Postat Octombrie 13, 2014 Share Postat Octombrie 13, 2014 Ar fii interesant sa fie o combinatie cu cei care au facut Chopper and Truck Show care a fost anul asta la Jucu (Cluj) si anul trecut la Tg.Mures! Dar in final e doar o idee, fiecare eveniment are ceva interesant de spus! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
1%1%1% Postat Octombrie 14, 2014 Share Postat Octombrie 14, 2014 poate particip si eu ,, daca sunt gata Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate