rares_04cpl Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Salutare .Din cauza inatimii mele ( aprox 2 metri ) am o problema cu pozitionarea pedalei de frana la moto , in sensul ca trebuie sa tin talpa piciorului flexata in sus ca sa nu apas frana in timpul mersului , ceea ce nu e deloc confortabil. Ce as putea face sa scap de problema asta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dan Cata Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Trebuie sa aiba ceva reglaj ca sa permita si un 45, si un 41 Apoi vezi ca poate ai ceva reglaj si la intrerupator. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 (editat) La toate mobrele pe care le-am avut, schimbatorul si pedala le-am reglat ca sa tin laba piciorului sub ele Editat August 6, 2014 de vlad58 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gn77b Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 La toate mobrele pe care le-am avut, schimbatorul si pedala le-am reglat ca sa tin laba piciorului sub eleBravo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat August 6, 2014 Autor Share Postat August 6, 2014 La toate mobrele pe care le-am avut, schimbatorul si pedala le-am reglat ca sa tin laba piciorului sub ele cu ghidonu nu vreau sa stiu ce-ai facut:)) banuiesc ca si ambreiajul l-ai reglat sa impingi de el din ce imi zici Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlad58 Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Mie mi se par mai normale asa si imi vin picioarele la fix. Pedala de frana o apas practic cu tot piciorul nu flexand din glezna.E adevarat ca-mi ia timp sa trag piciorul de sub ea si sa-l pun deasupra, dar si conservele cam tot asa le conducem. Apropo am avut numai mobre cu pozitie de conducere dreapta nu pe burta. cu ghidonu nu vreau sa stiu ce-ai facut:)) banuiesc ca si ambreiajul l-ai reglat sa impingi de el din ce imi zici Nu stiu de unde ai dedus. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat August 6, 2014 Share Postat August 6, 2014 Mie mi se par mai normale asa si imi vin picioarele la fix. Pedala de frana o apas practic cu tot piciorul nu flexand din glezna.E adevarat ca-mi ia timp sa trag piciorul de sub ea si sa-l pun deasupra, dar si conservele cam tot asa le conducem. Apropo am avut numai mobre cu pozitie de conducere dreapta nu pe burta. Nu stiu de unde ai dedus. Era sarcastic... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pedros Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Ce as putea face sa scap de problema asta? Vino sa-ti dau o pedala de frina ca s-o modificam, o taiem si o sudam la pozitia care iti va sta laba piciorului relaxata. 0723172823. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yuk Postat August 13, 2014 Share Postat August 13, 2014 Salutare .Din cauza inatimii mele ( aprox 2 metri ) am o problema cu pozitionarea pedalei de frana la moto , in sensul ca trebuie sa tin talpa piciorului flexata in sus ca sa nu apas frana in timpul mersului , ceea ce nu e deloc confortabil. Ce as putea face sa scap de problema asta? si eu am aceeasi problema atunci cand ma ridic pe roata din spate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate