Fester! Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Un baiat tavalit din cate am vazut de o domnisoara cu un ford focus. Era in tricou si sa julit/ars pe maini in rest era ok la prima vedere. O babuta ii tinea partea iar alta il injura de mama focului ca din cauza celor cu motoare nu poate ea sa faca nani noaptea, mergea linistit oricum ca doar o femeie in varsta a zis asta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Penetru Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Unde taie jegoşii linia continuă ca să intre între blocuri şi unii idioţi opresc să îi lase? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gabyziggy Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 tot o doamna cu un ford focus negru a intrat si in mine, sper ca nu e aceeasi si nu are cv cu motociclisti (folositi echipamentul sau macar genunchiere si cotiere ca nu sunt scumpe) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyCZR Postat August 7, 2014 Share Postat August 7, 2014 Salutare Sunt bine .... Duduia a uitat sa se asigure cum trebuie si mi-a taiat fata .... Ca tacamul sa fie complet .... si sa-mi fie invatare de minte .... geaca era bine mersi acasa .... Am scapat cu o contuzie la degetul mare si niste julituri pe bratul stang. Le multumesc inca o data baietilor care m-au ajutat .... sincer nu mai stiu numele .... imi pare rau ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
->Bullet<- Postat August 8, 2014 Share Postat August 8, 2014 bine ca esti bine ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rudix Postat August 10, 2014 Share Postat August 10, 2014 Asfalt uscat sa ai,atentie mare:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
AndyCZR Postat August 11, 2014 Share Postat August 11, 2014 Multumesc... La fel pt toata lumea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate